Hvordan man laver en køkkenø fra en Standard kabinet Base

May 18

Hvordan man laver en køkkenø fra en Standard kabinet Base

Oprette en køkkenø, ved hjælp af en standard kabinet base til at give yderligere arbejdsområde og opbevaring i dit køkken. Standard kabinetter giver en omkostningseffektiv alternativ til brugerdefinerede indbygget køkken øer og er en nem gør det selv-projekt for selv en nybegynder. De tillader dig at gøre dit køkken ø-uanset størrelse passer pladsen du har til rådighed i dit køkken.

Instruktioner

•Indstil den plads du har til rådighed i dit køkken til dit køkken island til at vælge den passende størrelse kabinet base for dit projekt. Måle din køkken med et målebånd, og sørg for at give passende arbejdsplads rundt om øen.

Vælg et kabinet base fra din lokale hjem forbedring butik, der svarer til din rådighed område. En enkelt kabinet base vil ofte give passende opbevaring og arbejdsområde for din køkkenø, men to mindre kabinet base stykker forbundet med en bordplade kan bruges til at skabe en større ø område.

•Når underskabe er blevet udvalgt, måle de tre sider af kabinettet, der er udsat. Købe nok perle board eller kabinet laminat til at dække alle udsatte overflader og giver et rent udseende til din ø. Generelt vil en enkelt 4-fods ved 8-fods stykke perle board eller laminat være tilstrækkeligt.

•Vælg et stykke af køkkenbordet, der koordinerer med din eksisterende køkken tællere eller købe en slagter blok bordplade af en passende størrelse til at passe dit kabinet base. Mulighed for mindst en fjerdedel af en tomme overhæng på hver side af den kabinet base.

•Klippe perle bestyrelsen eller kabinet laminat med en tabel eller en rundsav til at passe tre udsat sider af dit kabinet base og vedhæfte det til basen ved hjælp af opførelse klæbemiddel.

•Sæt køkkenbordet til din fryser ved hjælp af opførelse klæbemiddel. Brug skruer til at hjælpe med at sikre køkkenbordet. Sæt skruer fra undersiden af kabinettet ind i bunden af køkkenbordet.

•Paint eller pletter din kabinet base til at matche indretningen af dit køkken.

•Sæt skuffer og kabinet trækker dit kabinet base.

Tips & advarsler

  • Vedhæfte låsning hjul til hver af de fire hjørner af den kabinet base at give mobilitet til dit køkkenø. Låse hjulene på plads, da øen er i brug, og slip derefter låse for at flytte øen ud af den måde, hvis det er nødvendigt.
  • Tilføje trim til din køkken island for at dække eventuelle mindre mangler eller give en yderligere dekorative kvalitet til dit projekt.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com