Hvordan man laver en kolonial Canopy Bed drapere

April 19

Fire-plakat sengen er et billede af koloniale liv i hjemmet. Disse senge var funktionelle samt en attraktiv del af soveværelset. Mange gange folk ville sætte gardiner og en baldakin rundt i sengen for at beskytte mod insekter og også til at holde varmen i området seng mens du sover. I dag forhæng omkring kolonistil senge er kun dekorative, men du kan stadig gøre disse gardiner og baldakiner passer ind i kolonistil.

Instruktioner

•Purchase en baldakin ramme til at passe sengen. Installer baldakin rammen ifølge producentens instruktioner, som de vil variere fra mærke til mærke.

•Measure længde og bredde af baldakinen indramme og tilføje 1 tomme hele vejen rundt. Skære et stykke stof til denne måling. Klip to stykker stof og sy dem sammen på langs for at få et stykke bredt nok, hvis det er nødvendigt.

•Measure omkring den ydre kant af sengen, startende fra én post og arbejde din vej rundt i hele sengen; dobbelt denne måling. Skære nok 8-tommer-bredbånd for at få den rette længde for baldakin flæse og sy dem sammen.

•HEM den nederste kant af flæse ved at dreje stoffet under. Brug benene til at holde stoffet på plads, men fjerne dem som du sy. Tilføje en indsamling søm til den øverste kant af flæse, og sørg for at forlade lange tråde i enderne til at trække.

•PIN Flæsekanter til baldakin, højre side sammen, trække indsamling tråde at jævnt fordelt ud indsamler og gøre Flæsekanter passer. Sy de to stykker sammen. Vedhæfte baldakinen til rammen, ifølge brugsanvisningen, der fulgte med din særlige baldakin ramme.

•Tag fire ekstra længder af stof der er dobbelt så lang som indlæg af sengen er høje og hem kanterne. Drapere disse længder af stof omkring indlæg på hvert hjørne. Find midten af længden af stof og pak det en gang rundt om toppen af stillingen til at hjælpe med at holde det på plads, og lad det overskydende stof til at drapere ned i hjørnerne af sengen.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker din baldakin Flæsekanter vises flad, simpelthen måle omkring indlæg af sengen og tilføje 2 inches til et sømrum.
  • Tilføje til kolonistil af dit soveværelse ved at vælge et stof for draperinger din baldakin, der ligner stof fra de kolonitiden. Bruge billeder til at hjælpe dig med at få nogle ideer til udskrifter, eller Spørg hos din lokale Stofbutik. Du kan også finde mange koloniale reproduktion stoffer ved at kigge på stof forhandlere online.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com