Hvordan man laver en komfur topdækslet

October 13

Hvordan man laver en komfur topdækslet

Gør et komfur øverste dæksel gør det muligt at levere dine køkken med ekstra arbejdsplads. En flade, der dækker over brænderne giver en overflade, hvor du kan tilberede fødevarer eller tjene dem buffet stil uden hævet brænderne på måde. Et dække også lader dig skjule grimme pletter eller ridser på en slidt komfur, når det ikke er i brug. At gøre en dækning, der matcher indretningen i dit køkken hjælper med at fremhæve din udsmykning stil og personlighed.

Instruktioner

•Measure komfur med en målestok. Tage de længde og bredde målinger med dig til et tømmerhandlen.

•Spørg en kontorassistent på tømmerhandlen at skære et stykke træ til målingerne.

•Sand træets overflade og kanter med en medium-sandkorn sandpapir, og derefter bruge fine sandkorn sandpapir. Den slibning vil skabe en glat overflade for dekorative design. Brug en blød klud til at tørre ud eventuelt støv fra slibning processen.

•Tilføj et design til toppen af forsiden ved at tape en stencil over på træ med malertape. Mange mennesker foretrækker et design i midten af brættet. Andre tilføjer et design i hver af de fire hjørner.

•Paint stencil med akryl maling farver at koordinere med dit køkken. Bruge en stencil pensel med stive børster eller malerpensler håndværk til at fylde i design. Overbelast ikke børster med maling eller farverne kan sive under stencilen og smøre. Give tid til de akryl maling tørre, inden at fjerne malertape og stencil.

•Applicer en polyurethan sealer på komfuret top dækslet med en fast pensel. Bruge to eller tre frakker, men vente på sealer tørre før du tilføjer en anden frakke. Anvendelse af sealer vil give komfur en skinnende og beskyttende finish.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com