Hvordan man laver en kompostering tønde

January 8

Kompostering er en af de bedste måder at holde en have sundt og velholdt hele sæsonen. Anvendes som tilsætningsstof, gødning, eller fremragende barkflis, kompost tilføjer vitale næringsstoffer til jorden og forbedrer haven med hver ansøgning. En anden funktion til kompostering er lethed på som det kan gøres og enkelhed af composter selv. Med ingenting, men en tønde, nogle forsyninger, og mindre end en time, kan du være klar til kompost med bedste af dem og begynde at fodre din have, hvad det fortjener.

Instruktioner

Oprettelse af din Composter

•Rengør ud din tønde med en mild sæbe. Overskydende restkoncentrationer og kemikalier kan være skadelige for din kompost og derfor din have.

•Hammer fire til seks huller i bunden af tønden med skruetrækker som et stort søm. Twist skruetrækker rundt, hvis du har brug for for at oprette dime-størrelse huller.

•Tilføj yderligere huller på kroppen af kompost tønde. Det er bedst hvis du gøre disse i en cirkel rundt om tønden og komme op i ringe, forlader omkring seks huller i nederst tredje, mellemste og øverste tredjedel af tønden.

•Indstil tønde i din ønskede placering. Vælg et sted, der er tæt på dit hus og have, men lidt ude af syne.

•Fyld din tønde med blade, græs, kviste og køkken scraps, og glem ikke at tilføje vand. Prøv at oprette lag i de tidlige stadier hvor pinde holde luft fanget i kompost og materialer, køkkenet er godt dækket under græs, blade eller endda strimlet regninger.

•Begin en rutine i at dreje kompost én eller to gange om ugen. Dette kan gøres med en simpel skovl eller pitchfork at holde materiale fra at bosætte sig eller bliver udsultet af ilt.

Tips & advarsler

  • For endnu nemmere kompostering, kan du fjerne bunden helt. Stop tilføje materiale, når composter er fuld af køkken scraps og snavs. Fokusér nu på dreje kompost regelmæssigt. Når alt materialet er blevet brudt ned, alt du skal gøre er lift tønde for nem adgang til din nye rige jord. Hvis det ønskes, skal du bruge tønde låg til at holde critters ud og varmen i. Hvis din tønde ikke har en, kan en simpel låget være lavet af en overdimensioneret cirkel skåret ud af krydsfiner.
  • Holde kød, olier og mejeri emner ud af composter samt husdyr afføring. Alle disse kan forårsage lugte, som tiltrækker dyreliv. Skræl af kommercielt dyrkede citrusfrugter bør også undgås, da disse kan indeholde kemiske sprøjtemidler, der kunne være skadelige for dine planter.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com