Hvordan man laver en konge hovedgærde

October 23

Hovedgærder kan radikalt ændre det overordnede udseende af en persons soveværelse. Polstrede og andre tekstil hovedgærde design kan være pebret i et detailmarked, men de er ikke svært at gøre. Novice crafters kan oprette hovedgærde tilpasses efter vægplads bag enhver størrelse af madrassen ved hjælp af billige, lette materialer og stof til at koordinere med den eksisterende indretning. At gøre en King-Size hovedgærde bruger mest materiale, men teknikken er den samme for enhver størrelse af madrassen.

Instruktioner

•Arrange tre 20-tommer af 30-tomme skum core boards side om side i en vandret række på en flad overflade. 30-tommer lange kanter skal rørende for at oprette din King-Size hovedgærde 90-tommers bredde. Denne dimension er lidt større end 76-tommer bredt standard King-Size madrassen. De ekstra 14 inches vil skabe en 7-tommer design stribe på hver side af sengen.

•Tape skum boards sammen hvor sømmene mødes ved hjælp af strimler af gaffatape. Dreje bestyrelser og tape sømmene på forsiden.

•Gentag de første to skridt med de resterende tre bestyrelser. Du vil have to, 90-tommer lange af 20-tommer-høje strips til King-Size hovedgærde. Deltag i strimler sammen på begge sider af 90 tommer lange søm med gaffatape. Den overordnede dimension af hovedgærde er nu 90 inches længe af 40 inches høj.

•Klippe en 94-tommer lange af 44-tommer-dækkende sektion af pladevat. Spred den batting åben på en flad overflade. Center bestyrelsens skum på toppen af pladevat. Fold hver side af pladevat over 3/16-inch kanten af skum bestyrelsen og tape det på bagsiden.

•Klippe en 95-tommer lange af 45-tommer-dækkende sektion af stof. Spred stoffet nedad på en flad overflade. Center batting-dækket skum bestyrelsen på stoffet. Fold siderne af stof på bagsiden af brættet og tape dem på plads ved hjælp af gaffatape.

•Sæt tre sæt af selvklæbende, flytbare, sikringsanlæg strimler på bagsiden af hver skum bestyrelsen sektion, der udgør den King-Size hovedgærde. Fjern det beskyttende papir opbakning og tryk på hovedgærdet på plads på væggen bag sengen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com