Hvordan man laver en krybbe Talsmanden

December 11

Gør en krybbe talsmanden for en ny baby er næsten så nemt som at lave en sandwich. I virkeligheden, er en simpel krybbe quilt intet mere end en sandwich, lavet af to lag stof og fyld af polyester batting syet sammen med enten garn eller tråd. I denne artikel vil du lære hvordan man laver en hurtig gave ved montage og binde sammen de tre sandwich lag med garn, der koordinerer med dit valgte stof.

Instruktioner

•Wash og tør stoffet du skal bruge pre skrumpe det og fjerne enhver kemikalier tilbage fra fremstillingsprocessen. Når tør, stryges glat stof. Bruge lineal og blyant til at markere to rektangler på den forkerte side af stoffet, en om 38 inches bred af 52 inches lang, de anden 36 inches lang med 50 inches lang. Gemme stoffet scraps for senere.

•Sæt 38 inches af 52 tommer stof rektangel forkerte side ned på et bord. Sætte polyester dynen pladevat på toppen af det, holde det centreret på laget stof. Fortvivl ikke hvis pladevat er en lidt større lige nu. Næste, placere 36 inches af 50 inches stof rektangel højre side op på toppen af quilt pladevat. Dette er den quilt "sandwich" som med du vil være i orden.

•PIN alle lag sammen begynder i midten af sandwich, først til fastgørelse fra midten ud til siderne, derefter fastgøre fra byens op til toppen og ned til bunden. Næste, pin fra centrum ud til de fire hjørner. Dette holder alle lag af sandwich på plads, så intet flytter ud af sted.

•Klippe flere 8 tommer længder af garn. Tråd en gennem nåleøjet stopning. Startende fra midten af Talsmanden, tage en søm med Garnet gennem alle tre lag, forlader garn haler på oversiden af Talsmanden. Fjern nålen og binde en firkantede knude i de to haler. Bevæger sig udad, fortsætte med at lave garn bånd omkring 4 inches fra hinanden i den rækkefølge, hvori du gjorde din fastgørelse. Fjern benene, som du går.

•Trim pladevat selv med kanterne af den øverste stykke stof. Der bør være en stribe af de større stof rektangel viser hele vejen rundt om pladevat og øvre rektanglet som en ramme. Vende sin øverste kant ned, foldning under den rå kant af stof (det sted, hvor man skærer det), og overlappende det lidt på den øverste stof. Stiften på plads, og sørg for det er glat og pæn. Fortsætte med de andre tre kanter.

•SEW den viste under kanter til Talsmandens top, ved hjælp af en blind hulsøm. Jern let at glatte ud din syning.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af en synål og matchende tråd, sy kanter vendte under til Talsmandens top, ved hjælp af en blind hulsøm (consult en hånd syning guide til hvordan du gør dette.) Jern let at glatte ud din syning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com