Hvordan man laver en kvist et værelse

August 5

Opbygning af et værelse på loftet kan give en familie bonus værelse eller soveværelse for en teenager. Da en kvist er noget fjernet fra resten af huset, er det et godt sted at bygge en systue eller tegning værelse til familien kunstner. Usædvanlige tag linjer tilføje til den visuelle skønhed af sådanne rum. De fleste byer og kommuner kræver et kvistværelse har et vindue for brandtrappe. Overvej at tilføje et stort vindue og dæk den ene ende af loftet eller oprette et par kviste med et stort vindue i hver.

Instruktioner

•Kontakt lokale myndigheder til at finde ud af bygningsreglementer for et loftsværelse. Foranstaltning plads til at se, hvis du kan bygge det areal nødvendig og tilfredsstille behovet for windows og andre spørgsmål. Få en byggetilladelse, hvis du beslutter at tage på projektet. Trække på hjælp fra en ekspert Tømrer at bygge adgang trapper i loftsrum rum fra et værelse nedenfor. Du skal transport bygning forsyninger såsom tømmer og gipsvæg via trapperne.

•Sketch designs du forestiller dig til rummet. Trække i detaljer såsom en vinduesplads for et vindue dormer eller særlige closet døre. Ansætte en elektriker til at fjerne ledninger og omdirigere det væk fra rummet. Engagere en blikkenslager til at tjekke ud af rør og afløb samt. Du kan vælge at bygge et lille badeværelse i området loftsrum rum, så Overvej dette i din oprindelige tegninger. Spørge blikkenslager til at hjælpe med at designe Sådan tilsluttes eksisterende vandrør og afløb.

•Installer træ ramme for værelse ud af 2 af 4 tømmer. Bygge i indramning for et skab plads og opbevaring områder under tagskægget. Søm ned partikel bestyrelsen gulvbelægning eller krydsfiner til at tjene som et undergulv under opførelsen af rummet. Hæft isolering i den udvendige ramme af væggene. Ansætte en elektriker til at installere boliger for stikkontakter og belysning turneringsplaner, før du lægger gipsvæg på plads. Sted ventilationskanaler og kanalen arbejde hvis din varme og air system vil rumme den ekstra plads.

•Nail drywall ramme og finish med fælles sammensatte. Hænge closet døre og installere træ trim i området og kroneformen omkring toppen af rummet. Plads til ethvert badeværelse inventar og caulk. Har professionelle Tilslut lamper, forretninger og alle VVS-rør og afløb. Male vægge og træværk i hele området værelse og bad, hvis du bygge en. Installere træ og tile gulvbelægning og skær baseboard materiale til at passe i rummet og tilbage inde i skabet områder. Søm kroneformen sted i rummets perimeter.

Forpakket et elektrisk varmeapparat til pladsen, hvis du ikke har central varme og luft. Installere en enhed svarer til væg enheder i hoteller. Overveje at bruge et elektrisk varmeapparat fyldt med olie radiator, hvis du vælger en fritstående model skal bruges lejlighedsvis. Installere et vindue luftkonditioneringsanlæg, hvis du ikke opretter forbindelse til central varme og luft. Du kan designe en ramme på en ydervæg for dette, da du ikke ønsker at tage op vindue plads i en kvist.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com