Hvordan man laver en lampe af papir

May 30

Ved hjælp af billige materialer, kan du designe og lave unikke lamper ud af papir. Foretage base ud af robust karton eller stiv plakat bord. Når du dække bunden med din væg papir eller indpakningspapir, der passer til din indretning, opretter du en accent stykke, der er skræddersyet og en af en slags. Da projektet er hurtig og forholdsvis let, kan du endda gøre mere end én lampe på et tidspunkt.

Instruktioner

•Kontrollér base af papir lygte. Orientere pappet, så at den korte side er vandret. Markere det i fire lige store sektioner. Hvert afsnit vil være tre inches lang. Mark toppen og bunden af pap. Draw lodrette linjer, der forbinder mærker at give fold linjer. Fold pap langs linjerne, så det bliver en æske formet som en rektangulær prisme. Brug malertape til at holde feltet sammen for nu.

•Drill en en tomme diameter hul igennem et af stykkerne af træ. Dette vil være toppen af lampen. Klæb andet stykket træ ind i bunden af den papkasse. Lim filt i bunden af dette stykke træ, så den tabel, hvor du kan placere den færdige lampe vil være beskyttet mod ridser. Tillad lim til helt tørt.

•Glue 12 af 36 tommer stykke tapet eller indpakningspapir til ydersiden af kassen. Vær omhyggelig med at presse papiret ned, således at det ikke udgør nogen bobler eller rynker. Tillad lim til at tørre grundigt.

•Dæk stykke træ som du boret hul med andre stykke tapet eller indpakningspapir. Efter at limen tørrer, skal du slå træet, så du kan se den forkerte side af papiret gennem hullet. Tegne et X på tværs af hullet. Skære X med en skarp saks. Fold papiret gennem hullet i træ og fastgøre den til bagsiden af træ ved hjælp af enten lim eller malertape. Forsigtigt lim dette stykke træ ind i toppen af en papkasse.

•Spray lampe med shellak. Sørg for at gøre dette udenfor eller i et sted med god ventilation. Lad det tørre, før du tilføjer de elektriske dele af lampen.

•Beskyttelseshætte til at klikke stik i hullet på toppen af lampen. Skrue i en elpære. Placer Overgangsstikket skygge over pæren. Tilslut din butik købt eller hjemmelavet lampe skygge til toppen af den skygge-adapter. Tilslutte lampen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com