Hvordan man laver en lampe af pergamentpapir

August 6

Hvordan man laver en lampe af pergamentpapir

Lamper er ikke kun praktiske elementer til et hjem, der giver lyskilder, men de kan også være smukke og dekorative. Der er mange måder at gøre en lampe, nogle af dem meget enkel. Pergamentpapir er en høj kvalitet papir du kan bruge til at dække en lampe. Appellen af pergamentpapir er, at det har en lidt broget og inkonsekvent udseende, som gør den velegnet til en naturlig eller gammeldags look til dit hjem.

Instruktioner

•Klippe et hak i en ren, tomme plast krukke med en håndværk kniv, der løber fra læbe af krukken til lidt forbi de tråde, der holder på låget. Et hak, der er mellem 1/4-inch og 1/2-inch bred er egnet.

•Sæt perlerække af lys indeni krukken. Sætte i slutningen af strengen gennem hak, så stikket er på ydersiden af krukken. Skrue på låget.

•Measure højde og omkreds af krukken. Skåret pergamentpapir, så bredden er omkring en 1/2 tomme længere end omkredsen af krukken og højden er mere end det af krukken. Den nøjagtige højde er op til dig. Skær et lille hak i bunden af det papir, der matcher kærven på krukken.

•Decorate pergamentpapir. Bruge maling af enhver art til at male på en design, blæk til tegning eller kalligrafi, frimærker eller lim på papir die nedskæringer. Enhver genstand, der er let limet til papir er velegnet til dekoration.

•Glue langs kanten af papir og lim på pergament i en cylinder. Lad limen tør. Skub cylinderen over den plastik krukke med hakkene matching således at ledningen er let at adgang.

Tips & advarsler

  • Bruge en lille perlerække af lys, der er lav-energi, gerne LED-lys, så krukken ikke blive for varmt og svide papiret.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com