Hvordan man laver en Lattice Twin hovedgærde

November 12

Hvordan man laver en Lattice Twin hovedgærde

Gøre din twin-størrelse seng en iøjnefaldende omdrejningspunktet for dit værelse med et gitter hovedgærde. Mens gitter kan være en uventet materiale til brug for et hovedgærde, det låner et strejf af vintage sjov måde at rummet og skaber en one-of-a-kind look. Konstruere hovedgærdet og pynte som du har lyst til suite din personlige smag og stil på dit værelse.

Instruktioner

•Indstil hvor høj du hovedgærdet til at være. Skubbe sengen op mod væggen. Sted i bunden af et målebånd på toppen af madrassen og trække det på væggen til det punkt, hvor hovedgærdet til at sidde. Trække en tomme fra måling til at tillade tilsætning af støbning til gitter.

•Klippe en 4-mund-ved-8-fods panel af gitter til at passe dimensionerne af bredden på sengen og måling, der blev fundet i trin 1. Twin-størrelse senge måler 39-inches i bredden, så skære gitter, så det er 39-tommer bred og skære højde at uanset hvad størrelse du bestemt ønskede hovedgærdet til at være, fire fødder, f.eks. Bruge en rundsav til at skære i gitter.

•Klippe et stykke af en-inch cap molding der er to inches større end bredden af gitter--41-inches i denne sag. Bruge en rundsav til at gøre cut. Anvende trælim til toppen af gitter og glide cap molding over toppen af gitter, således at der er en en-inch udhæng på begge sider af gitter.

•Klippe to stykker af cap støbning, som er lig med højden af hver af siderne af gitter. For eksempel, hvis siderne er fire fod høje, skåret to stykker af molding, der hver fire fødder. Bruge en rundsav til at foretage nedskæringer. Anvende trælim på siderne af gitter og glide cap kantlisten på plads.

•Skru ankre ind i væggen, hvor de øverste og nederste hjørner af hovedgærde vil sidde. Hold hovedgærde op til væggen, placere hjørnerne over ankre. Skrue hovedgærdet på plads, således at skruerne gå gennem hovedgærdet og i ankre.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at male eller pletten hovedgærde, gøre det før hænge det på væggen. Tillade maling eller pletten til helt tørt før hængende hovedgærdet på væggen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com