Hvordan man laver en lille vindmølle

October 3

Hvordan man laver en lille vindmølle

Bygge en lille vindmølle er en fantastisk måde til at forsyne et begrænset antal dine hvidevarer, og at lære dine børn om bæredygtig energiproduktion. Vindmøller er baseret på principperne om større vindmøller, bestående af vinger, en rotor, eller en motor. Du kan købe alle disse forsyninger, sammen med de nødvendige kabler, på en lokal isenkræmmer. Når konstruere et elektrisk kredsløb, er der en vis risiko på grund af defekt ledninger; konsultere en erfaren elektriker før begyndelsen.

Instruktioner

•Purchase vinger og en rotor med den størrelse du ønsker. Alternativt, du kan konstruere din egen fra PVC rør, som er let og billig. Du kan skære en PVC-rør i to, så mode de to halvdele i blade-lignende figurer og oprette en rotor hub ud af en længde på PVC rør. Men hvis klinge og rotoren konstruktion er nyt for dig, købe dem for de bedste resultater.

•Purchase en motor med en nominel RPM, henviser til omdrejninger per minut, svarende til nominel RPM af dine knive. Holde inde indre at små vinger faktisk dreje hurtigere end større virksomheder i samme vinden aktuelle. Hvis motor RPM er for lavt, vil vingerne "løbe væk" fra motoren, forårsager varme skade på det. Hvis motor RPM, på den anden side er for høj for din vingerne, vil vindmøllen aldrig producere betydelige energi.

•Følg producentens anvisninger til at vedhæfte vinger til rotoren. Eller hvis vedlægge din egen, bore huller i PVC rør vinger og bruge skruer og bolte til at fastgøre dem til rotoren.

•Tilslut skaft fra rotoren til skaft fra motoren. Montere motor til en træ platform stor nok til at holde motor, rotor og vinger.

•Tilslut motor til 12-gauge AWG kabel. Tilslut den positive terminal til den sorte ledning, og Tilslut den negative terminal til den hvide ledning. Forbind kablet, der fungerer som en jorden, grønne ledning til motorhuset og hold på plads med elektrisk tape.

•Tilslut 12-gauge AWG kabel til en blokerende diode. Brug en lodning pistol til at lodde to sammen. Den blokerende diode sikrer, at opladning kun flyder i én retning, fra motor til batteri bank.

•Tilslut den blokerende diode til en Laderegulator, konfigureret i henhold til fabrikantens angivelser for den spænding, du forventer din motor til at producere. Tilslut Laderegulator, med 12-gauge AWG kabel, til en dump belastning. Dump-load slipper af overdreven spænding overstiger bank batterikapacitet, i form af varme.

•Tilslut Laderegulator til de positive og negative terminaler af samledåsen batteri bank.

•Ledning sammen batterier i batteriet bank i serien. Tilslut den positive terminal på et batteri til den negative terminal af batteriet ved siden af det, ved hjælp af 8-gauge AWG kabel, indtil alle men to batteripolerne på forskellige batterier, er koblet sammen.

•Ledning de resterende to batteriets terminaler, med 12-gauge AWG kabel, til en AC inverter. Du er nu klar til at bruge din vindmølle til at forvandle vindenergi til elektricitet til magten dine husholdningsapparater.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com