Hvordan man laver en Log sengeramme

May 31

Hvordan man laver en Log sengeramme

Selvom du kan følge en generel plan eller blueprint, er ingen to log senge de samme. Logs drage sin unikke form, farvelægningsmetode og karakter af natur, og den nøjagtige design af enhver seng kan aldrig blive gentaget. Der er stor tilfredsstillelse at vinde fra indsamling af materialer fra naturen til at udforme dine egne one-of-a-kind log sengeramme. Fra at samle materialer til den endelige finish, er bygge din egen log seng en givende projekt for den erfarne gør det selv-boligejer.

Instruktioner

•Draw en skitse og note dimensioner af typen af bed frame du ønsker at opbygge. Høste stående døde træ, der passer til dit design. Søg efter usædvanligt bøjet eller snoet træer samt interessante filialer til at indarbejde i dit design. Hvis du skærer levende træer, tørt træ godt inden brug til møbelproduktion. White pine, cedar, diamond willow og aspen er ideelle woods for log møbler kreationer.

•Brug et draw kniv til at skrabe og skrælle bark fra logs og grene du vil bruge i dit design. Et draw knife blade særlige skrabning mærker, at mange håndværkere favor og indarbejder i deres design. En glattere overflade og overensstemmelse kan opnås ved slibning logfilerne med en hånd sander. Starter med 60 sandkorn sandpapir og afslutte slibning med 200 grit papir.

•Craft tenon leddene; grundlæggende værktøjer omfatter en skruestik, boremaskine, bit og tenon cutter. En tenon kutter eller chucking værktøj (ligner en kæmpe blyantspidser) er nyttige i at skabe tætsiddende leddene. Leddene kan også være udskåret med en uafgjort kniv og bore eller dannet med en lille økse. Stramt montering tenon leddene er det vigtigste skridt i at skabe en varig og stabil sengeramme.

•Sand sengeramme igen efter montage. Bruge 200 grus sand papir, indtil det ønskede resultat er opnået.

•Applicer to frakker af klare polyurethan lak. For den glatteste finish, sand let mellem frakker. Aftørre alt slibning støv med en fugtig klud inden det andet lag fernis.

Tips & advarsler

  • Følg sikkerhed forslag og altid bære øjet og øret beskyttelse, når arbejdet med elværktøj og kædesave.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com