Hvordan man laver en luksus soveværelse

July 26

Hvordan man laver en luksus soveværelse

Det siges ofte, at en persons soveværelse er hendes fristed. En luksuriøs soveværelse vil være et sted, en person ønsker at flygte til hver nat efter en lang og stressende dag. Når du planlægger dit soveværelse, Tænk på de hånd, der normalt inkluderes i high-end hotel suites. At skabe en luksuriøs soveværelse kan tage lidt penge, men det er noget, de fleste mennesker kan håndtere uden en professionel designer.

Instruktioner

•Installer tykke gulvtæpper i dit soveværelse. Bløde tæpper vil føle rart på dine fødder, når du går barfodet. Hvis du kan lide udseendet af hårdttræ, vælge store, bløde tæpper til rummet. Sørg for at placere et tæppe ved siden af sengen, så du ikke behøver at træde ud af sengen på kolde gulve.

•Vælg møbler til dit space, herunder en seng, et sidebord, en kommode, toiletbord og en stol eller to. Vælg en stor seng med hovedgærde for store. Sørg for, at madrassen er komfortable. Vælge møbler, der er ikke alt for kræsen og er stor nok til at indeholde alle dine emner. Kontroller, at møblerne forbliver klar med rod.

•Sæt ark med en høj tråd tælle på sengen. Tilføje en dyne, som er tyk, blød og varm. Vælg dæmpede farver til sengen, såsom ren hvid eller jordfarver, for et mere elegant look. Placere masser af komfortable puder på sengen, så du kan blive i sengen og læse eller slappe af.

•Undgå lys til dit luksuriøse soveværelse. Hvis du ønsker en overhead lys, skal du vælge en lysekrone med små pærer, der ikke er for lyst. Hvis løgene er lyse, overveje at installere en lysdæmper på din lyskontakt. Ellers skal du vælge lamper til din sideborde således at belysningen i rummet vil være lav og varm.

•Medtagelse underholdning i dit luksuriøse soveværelse. Skræddersy underholdningsmuligheder til hvad du nyder at gøre. For eksempel overveje at oprette en læsning krog i et hjørne af rummet ved siden af vinduet. Hvis du lide at se fjernsyn eller film, placere en tv- og DVD-afspiller på værelset. Dog skal du sørge for at placere elektronik inde i et skab, så du kan skjule dem og deres ledninger, når de ikke er i brug.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com