Hvordan man laver en lurvet soveværelse

February 3

Hvordan man laver en lurvet soveværelse

"Shabby chic" stil, lavet af Rachel Ashwell, handler om nyorientering genstande fundet på loppemarkeder, garage sales, antikke butikker og endda på gadehjørnet på papirkurven dage. En lurvet chic soveværelse indeholder repurposed møbler, en pastel farvepalet, falmede tekstiler og romantisk belysning. Det er mere forpjusket end perfekt, decideret feminine og altid unikke. Ingen to shabby chic soveværelser er de samme for de elementer, der går ind i dem er valgt af dig og bruges til at oprette din personlige oase i den lurvede chic decor stil.

Instruktioner

•Lay et træ plankegulv. Male det hvidt eller male det pastel pink, grøn eller blå. Varm det med en lidt slidte orientalske stil område tæppe i en pastel farvepalet.

•Vælg en yndefuld vintage jern seng. Kigge efter en sportslige lidt rust eller en med malingen slidt i steder. Eller Mal rammen hvid eller pastel pink, grøn eller blå. Vælg en træramme, der er malet hvide eller mode hovedgærde fra en vintage pejs surround betrukket med falmet blomstret stof.

•Dress seng med lagner og pudebetræk i et falmet blomstret print eller vælge hvide sengetøj pyntet med hæklede blonder. Roser er især populære i shabby chic design. Kaste på en hvid dyne eller fyldes op i sengen med en hvid chenille sengetæppe. Vælge en falmet vintage quilt eller en ny, der er blevet fremstillet for at se gamle. Skjule box fjedre med en øsken støv pjuske og tilføje endnu et lag til sengen med lacy eller blomstermotiver pyntepuder.

•Flank seng med forkerte dressers. Vælge nogle med afskallende maling og mangler hardware. Top dem med tekander fyldt med roser eller daisies. Tilføje bordlamper forskønnet med krystaller og toppet med hvid linned nuancer. Komplet vignet med en vintage vækkeur og en søjle stearinlys anbringes i te kop eller underkop.

•Opret en hyggelig plet for læsning og dag drømmer. Placer en tøffel stol klædt i en hvid, lidt rynkede slip cover og en blomstret kaste pude i et hjørne. Parre det med en hvid Flet gulv lampe med en farvet glasskærm og en lille lejlighedsvis tabel malede pastel grøn, blå eller pink. Du kan også vælge en runde vidjer tabel dækket med en falmet quilt i en pastel farvepalet.

Hæng dit tøj i et stort klædeskab. Male det hvidt. Kigge efter klædeskab med en buet top. Stencilen døre med en blomstret design. Tilføje hvid porcelæn knopper. Vise en vintage prom kjole ved at hænge det på ydersiden af klædeskab eller på et vintage tøj træ.

•Tilføj Romantik til dit værelse. Hænge en krystallysekrone over din seng. Vælg en med yndefulde jern våben. Hvis malingen er tilhugget og nogle krystaller mangler, desto bedre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com