Hvordan man laver en lysekrone fra glimt lys

August 29

Hvordan man laver en lysekrone fra glimt lys

Du kan gøre en simpel glimt lys lysekrone fra elementer, som kan findes på hardware butik og blomstermotiver design shop. Denne sparkly lysekrone vil se store hængende fra loftet over en ferie buffet tabel og en matchende par af lysekroner ville tilføje ekstra charme til festlighederne. Et glimt lys lysekrone er også velegnet til udendørs brug og kan hænges fra en pergola eller et træ filial til at dekorere en terrasse til en havefest

Instruktioner

•Sno alle tre dele af elektriske glimt lys omkring den stedsegrønne krans, forbinder lyset tråde til hinanden, og som dækker kransen jævnt.

•Klippe tre stykker af sejlgarn til hver foranstaltning 1 fod lange. Binde hvert stykke sejlgarn til krans, fordelt ligeligt fra hinanden. Saml enderne af sejlgarn og binde dem i en knude.

•Tilslut forlængelsen ledning til glimt lys og køre ledningen op en af sejlgarn stykker, der er bundet til kransen. Skære en 6-tommer stykke sejlgarn og binde ledningen til knyttede enderne af sejlgarn.

•Sæt eyehook til loft eller pergola og tråd forlængerledning gennem øjet, sørge for glimt lys krans lysekrone er afbalanceret i en vandret hængende holdning. Tilslut forlængerledningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com