Hvordan man laver en lysekrone ud af en Flush monterede loftslampe

January 19

Overhead, flush monterede lys giver tilstrækkeligt lys, men mangler pragten af en smuk lysekrone. Med lidt kreativitet og nogle grundlæggende snedighed færdigheder, kan nogen omdanne deres flush monterede lys til en kilde til en håndlavet lysekrone. For at fange og reflektere lys rundt i rummet, Vær sikker på at bruge elementer såsom clear, glaskugler, metalliske overflader, spejle og krystaller. Allerbedst, gør brugen af spraymaling det nemt at tilpasse disse lysekroner til at passe ethvert hjem farveskema.

Instruktioner

•Measure bredde af dit flush-mount lys. Købe en metal broderi hoop, der er mindst 2 inches bredere end bredden af lyset. Hold broderi hoop flugter med loft omkring lyset. Spore de hoop udvendige omkreds på loftet.

•Skru fire metal kroge i loftet. Space kroge jævnt på cirklen du spores på loftet i det forrige trin.

•Fjern alle eksisterende kæder eller hænge elementer fra metal, haven kurv. Find området på halskæder hvor perlerne er smeltet sammen. Træk forsigtigt for at pop fra hinanden halskæder eller bruge saks til at forsigtigt skære strengen mellem to perler.

•Sæt den have basket og beaded halskæder på en dråbe klud. Male element med metallic spraymaling til at give varerne en skinnende, metallisk finish. Male i lang tid, selv slagtilfælde til at dække emner med et tyndt lag af maling. Tillad elementer til at tørre helt og røre hvis det er nødvendigt.

•Klippe fire stykker af fiskesnøre omkring 4 inches lang. Hold broderi hoop op mod loftet. Bruge et stykke tape til at markere hvor kroge i loftet mødes broderi hoop. Sted tapede broderi hoop på den flade overflade. Bind et stykke af fiskeri linje, hvor hvert stykke tape er placeret. Fjern tapen, som du går. Binde fiskesnøre at skabe en stor sløjfe på broderi hoop.

•Klippe fire stykker af fiskesnøre omkring 6 inches lang. Vend metal haven kurven på hovedet, så den åbne del af kurven vender nedad. Binde på stykker af fiskeri linje på toppen af den kurv skål form. Plads brikker jævnt omkring toppen af kurven. Binde fiskesnøre i en stram knude, efterlader en lang hale hængende løst. Husk på, dette højdepunkt vil være i bunden af kurven, hvis det var oprejst.

•Tag løs haler fra fiskesnøre bundet til kurv i forrige trin. Binde dem ender til metal, broderi hoop med en stram knude. Holding broderi bøjlerne af sløjfer bundet i trin 5, skal kurven hænge under hoop.

•Klippe 20-30 stykker af floral wire omkring 2 inches lang. Tag en af de beaded halskæder og twist wiren omkring den første perle. Twist wiren omkring randen af haven kurven. Gentag med de resterende halskæder, afstand mellem dem jævnt omkring kurven. Trim off enhver overskydende ledning. Skær Halskæden til en længde på 6 inches.

•Measure længde fra center-mest punkt af kurven til randen. Tilføje 8 inches til denne længde. Skær et stykke af fiskeri linje svarende til denne måling. Tråd krystalvedhæng på ene ende af fiskeri linje og binde en stram knude. Binde knude til center-mest punkt af kurven. Vedhænget skal hænge fra midten, omkring 2 inches nedenfor den beaded frynser. Trim eventuelle overskydende fiskesnøre.

•Klippe ti stykker af fiskesnøre. Skær stykkerne i forskellige længder mellem 2 og 6 inches lang. Binde et klart, jul bolden til udgangen af et stykke af fiskeri linje med en stram knude. Binde den modsatte ende metal broderi hoop med en stram knude. Gentag med de resterende julekugler, afstand mellem dem jævnt omkring hoop, at skabe illusionen af boblerne flyder rundt i Lysekronen. Trim eventuelle overskydende fiskesnøre.

Hæng lysekrone fra loops fra skrue-in kroge anvendes til loftet. Tænde loftslampe lys lysekrone.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com