Hvordan man laver en madlavning Grill til en brand Pit

June 15

En brand pit er en attraktiv og funktionel tilføjelse til næsten enhver baghave. For mange mennesker, en baggård komsammen er ikke komplet uden en brand pit at stimle sammen omkring som natten begynder at køle. En brand pit gør ikke blot en fremragende gathering spot, men også en fremragende metode til at lave mad når en madlavning grill placeres over dens flammer.

Instruktioner

•Vælg eller opbygge en grilling overflade. Mange butikker, der sælger grill sælger også grilling tilbehør, herunder grill overflader. Vælg en robust grillplade af et holdbart metal, såsom aluminium eller rustfrit stål. Grill lameller bør være fordelt regelmæssigt og har stærke svejsninger.

•Decide på hylden støtte layout. Hylde understøtter bør fastsættes i mindst tre punkter omkring grillen for optimal balance. Tre støtter, forestille brand pit er et ur, og planen at placere understøtter på 4, 8 og 12. For fire understøtter, brug 3, 6, 9 og 12.

•Lay base for grillen støtte. Fastsætte to mursten vandret, ende til anden, i det første hjørne. Brug en plan for at sikre mursten-installation er korrekt. Suppleant mønster mellem mursten/mursten og halv-mursten og mursten/halv mursten, som du bygger grillen støtte opad. Opbygge støtte, indtil det er plan med den sædvanlige højden af flammerne. Gentag på de andre hjørner at opbygge alle din grill understøtter. Brug morter sikre klodser sammen, hvis du ønsker en permanent grilling hylde omkring brand pit. Stop lægge mursten, når du kommer til det punkt, hvor din grill rack vil gå.

•Opret grill hylder på den udvendige vægge. Mens resten af den aktuelle mursten niveau vil bruge fuld mursten, bruge en halv mursten i nærheden af hvert af hjørnerne af grillen. I det åbne rum, skal du bruge en fuld mursten (vendt indad) til at danne fire hyldeknægte. Opbygge et niveau af mursten oven på den hylde lag til at stabilisere mursten bruges som en hylde. Opret ekstra hylder længere op på væggene til alternative grilling højder.

•Finish grillen understøtter. Lå mindst to yderligere niveauer af mursten ud over den endelige grill hylde niveau, efterbehandling på en mursten/mursten mønster. Hvis mørtel blev brugt, lad det tørre efter pakke instruktioner.

•Sæt grill overfladen på grill hylden på din ønskede grilling højde.

Tips & advarsler

  • Sten eller mursten vægge allerede bygget op omkring et brand pit gøre fremragende grill hylder.
  • Brug handsker, når du bruger mørtel. Mørtel er en ætsende stof og kan forårsage skader i huden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com