Hvordan man laver en mand Cave i en rigtig lille rum

February 27

Hvordan man laver en mand Cave i en rigtig lille rum

Din mand cave er hans fristed. Finde et ubrugt, afsondret rum i hjemmet og skabe et rum, hvor han kan trække sig tilbage fra stress og ansvar i hverdagen til at slappe af og genoplade. Sin mand hule bør være et ideelt sted for alene tid, endnu lige så passende for en aften med fyrene--bare at spille videospil, se sportsbegivenheder og drikke øl.

Instruktioner

•Paint væggene i din mand cave en maskulin farve, som en dyb blå, brun eller grøn til at ligne en mørk hule udseende. Undgå lys, pastel og traditionelt feminine farver. Bruge mørkt træ trim i stedet for hvid, og hænge lange, tunge gardiner på vinduerne. Bruge blackout eller termisk opbakning bag dit vindue behandlinger til at blokere blænding under TV ser og spilsessioner.

•Furnish hans mand cave med et udvalg af komfortable møbler - sofaer, skråstole eller gaming stole. Store folde stole og en kort tabel i hjørne af lokalet. Tilføje en nice, fladskærms tv, spillekonsoller valg og stereoanlæg med surroundsound. Guffe i et par små borde til at holde mad og drikke i nærheden hver stol og en lille mini køleskab så kolde drikkevarer og snacks er altid på hånden.

•Decorate vægge til at fremvise en favorit interesse eller hobby såsom fiskeri, sport eller spil. Placer en lille dart bord på væggen, hvis rummet tillader. Installere reoler i rummet og vise personlige trofæer, priser eller en personlig samling, som tegneserier, samlekort eller actionfigurer. Sætte en bar eller i det mindste en liquor kabinet, i hjørnet.

•Hvis rummet har et skab, overveje at konvertere det til medier opbevaring eller tilføje en drop down tabel til at fungere som en laptop stand. Far kan tjekke de nyeste sportsresultater og shop online til mors dag fra komfort i sin mand hule. Eller du kan bruge denne plads til at stuve hans sportsudstyr--alt han elsker og ikke kan leve uden, som sin snowboard, hockey stick eller værktøj samling.

Tips & advarsler

  • Få input fra manden, selv, som du dekorere denne vigtige værelse. Fylde den med varer og souvenirs, der er nær og kær hans mandige hjerte.
  • Undgå fristelsen til at over fylde hulen mand, især hvis du konverterer et relativt lille rum. Mørk væg farver vil gøre rummet synes mindre ved starten. Fylde den bredfuld af rod vil indsnævre det ned endnu mere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com