Hvordan man laver en Metal presse

June 12

Hvordan man laver en Metal presse

En metal presse er en hydraulisk betjente enhed, der bevæger sig to overflader sammen under ekstremt pres. Når metallet indsættes mellem disse flader, kan du anvende en bred vifte af bukning, stansning og komprimering effekter. Pressen gør dit job meget lettere, uanset om du arbejder på et hjem butik eller kommercielle site. Hvis du ikke har råd til en trykkemaskine eller bare ikke ønsker at bruge penge, kan du gøre din egen metal presse i en hjem værksted. Det koster ikke mange penge til at bygge en hydraulisk donkraft svejset inde i en lukket ramme med en PIN-kode-through, justerbar modsatte overflade. Dog jobbet kræver dygtighed og erfaring som handyman og svejser.

Instruktioner

Skære og bore presse komponenter

•Measure og skær to 30-tommer længder af kanal stål til stolper og en 24-tommer længde af kanal stål for top cross-skinnen. Når boltet sammen sammen med bunden (rundstål) tandbøjle, disse form stående rektangulære struktur, der indrammer enheden. Måle og bore to 5/8-inch huller i kanalen i ene ende af begge 30-tomme medlemmer. Disse bør være ¾-tommer fra siderne af stykke 1 ½ inches (på center) fra hinanden og 1 tommer i fra enden til Tillad lodret medlemmer at være boltet til vinklen stål fødder.

•Gentag øvelser på begge ender af 24-tommer længde kanal stål. Disse vil være de samme mål som dem på 30-tommer længder af stål. Måle og bore to 5/8-tommer dobbelt huller gennem begge flanger af kanal, over hinanden. Disse også skal være 1 ½ inches fra hinanden (på center) gennem midten af flange på den øverste ende af både 30-tommer kanal medlemmer og ¾ tommer og 1 ½ inches, henholdsvis fra slutningen af det. Disse huller vil tillade den korte kanal til at være boltet på tværs af toppen af de lange kanaler.

•Measure og skær to 24-tommer længder af vinkel stål til flad-liggende fødderne af rammen. Måle og bore to 5/8-inch huller, 1 ½ inches (på center) apart, 1 tommer fra bøje og ¾-tommer fra midtpunktet af længden. Disse huller vil være på hver side af 12-tommer midtpunktet af stål. Gentage øvelser på anden længden af vinkel stål.

•Measure og bore et 5/8-tommer dobbelt hul gennem begge flanger af kanalen og derefter gennem midten af flangen i bunden ender begge 30-tommer kanal medlemmer og 1 tommer fra slutningen af dem. Disse huller vil tillade tubulær stål medlem (den base plade) at være boltet fast til bunden af de lange kanaler. Sammen med 24-tommer kanal medlem på toppen, vil disse også ramme enheden.

•Measure og bor seks 5/8-tommer dobbelt huller gennem begge flanger af kanal i begge 30-tommer vertikaler hver to inches. Start 12 inches fra bunden af kanalen medlemmer og køre opad. Disse huller vil tillade den øverste kompression plade flyttes til varierende størrelse arbejde.

•Measure og skær tre 24-tommer længder af rundstål. Montere et stykke i en stål skruestik med den korte side vender opad, så foranstaltning og dot midten synspunkt en dobbelt 5/8-inch hul gennem begge sider af røret der skal bores. Placeringen af hullet er centreret up-and-down og 1 tommer i fra enden af røret. Bore hullet og Gentag i begge ender af to af de rørformede medlemmer.

•Vertically mount tubulær stål i skruestik med den bredeste side mod kæberne af skruestikken første stykke. Måle og tegne en klippe i den ende, at tage ud den øverste del og den nederste del af den brede side metal. Forlade boret, korte sider som flanger. Dimensioner af denne dobbelt udskæring er 3 ½ inches af 2 inches. Gøre disse nedskæringer på begge ender af alle tubulær stål medlemmer med en bajonetsav. Rense dem med en fil. To af udskæring rørformede medlemmer vil ride frit i pressen--fangenskab inde de lodrette medlemmer-- og tjene som kompression overflader. Tredje vil tjene som bundpladen.

Samle pressen

•Lay 30-tommer kanal medlemmer på en flad overflade. Læg dem på deres side kant med de kanaler vender indad. Bolt medlemmet 24-tommer kanal--den ene opad--til oversiden af begge 30-tommer kanaler benytter de lange bolte. Dette vil danne det øverste Kors-medlem.

•Strømforbrug i standby delvist samlet rektangel enhed op. Bolt vinkel stål medlemmer på sin base, ved hjælp af de korte bolte. En flange vinkel stål bør være lodret og mod bunden af medlemmet kanal. Andre flange skal være flad og udvide udad.

•Sæt først en af de tubulær stål medlemmerne--med huller--i rammen på en vinkel. Niveau det, og skub det ned til jorden. Bolt det til bunden af de 30-tommer brancher, ved hjælp af de lange bolte, til at danne bundpladen for enheden. Stående enhed er strukturelt komplet.

•Spot svejse base af hydrauliske jack til midten af bundpladen.

•Skub tubulær stål medlem uden huller i forsamlingen. Arbejde det ned til vandret position, hviler på toppen af jack. Stedet svejse 6-tommer-af-6-tommer stål plade til den øverste midten af dette medlem. Dette er den lavere kompression overflade.

•Skub den tredje tubulær stål medlem i rammen på en vinkel. Niveau det ud og skubbe den op og over de første hul stopper. Indsæt lange bolte gennem disse hul stop samt den lodrette medlem, så ud på anden siden. Løst vedhæfte nødder. Dette er overfladen, justerbar øvre kompression.

Tips & advarsler

  • Bundpladen af enheden kan erstattes med en brugerdefineret plade, der tjener dine behov.
  • Bære øjenbeskyttelse, når du arbejder med metal.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com