Hvordan man laver en mini ormen Composter

March 6

Kompost er et næringsstof rige økologisk jord ændringsforslag, som du kan oprette derhjemme. Ved hjælp af orme i din kompost vil give dig rig kompost du ønsker hurtigere end regelmæssige kompostering. Kompost kan føjes til stueplanter samt blomsterbede og køkkenhaver. Du kan nyde fordelene ved kompostering i en lille lejlighed, når du ved hvordan man laver en mini ormen composter. Alt, hvad der er nødvendigt er et par værktøjer og en plast bin med låg.

Instruktioner

•Purchase en 14 gallon plastic bin fra din hardware butik eller endda sort butik. Du vil også nødt til at købe en ovn pan, der er flad og stor nok til at sidde under den plast bin. Prøv at få en ovn ark, der har mindst en 1-tommer hævet læbe.

•Purchase rød wiggler orme eller nat crawlere til at placere i din orm kompost bin. Disse kan købes gennem din lokale agn butik. Din lokale havearbejde klub er en anden favorit kilde til at gå til for orme eller oplysninger på steder, der sælger orme tæt på din placering. Alt du behøver er 1 lb. af orme for denne størrelse bin.

•Anvend en boremaskine og en 1/4-tommer bore bit for at bore drænhuller på den nederste kant af den plast bin. Hullerne skal bores omkring den nederste perimeter 1/2-inch fra bunden af skraldespanden. Bruge en 1/2-tommer bore bit for at gøre ventilationshuller i låget af den plastikbeholder.

•Sæt en gammel ark ind i bunden af den plast bin. Dette vil forhindre drænhuller i bliver blokeret af kompost materiale. Sted i plast bin i ovn pan. Ovn pan vil fungere som en bakke til at indsamle dræning af kompost. Ofte kaldet orm te, er dræning en stor pick-me-up for planter når tilføjet som vand til deres jord.

•Sæt tynde strimler af avis, halm, græsafklip eller andre dødt organisk materiale i ormen bin. Tilføj i 2 inches af økologiske muld på toppen af det tørre materiale, og vand nok til at fugtes jorden og lad det i blød i natten.

•Tilføj dit orme at ormen bin. Placer låget på beholderen, indtil du begynder at føje mere organisk materiale til din ormen bin. Orme har brug for tid til at tilpasse sig deres nye hjem, så en lys tilbage på over bin vil holde dem inde.

•Når orme kun lidt ad gangen i starten. Du kan tilføje enhver form for organisk materiale som æble kerner, vegetabilske scraps og endda kaffegrums. Undlad at tilføje kød eller mælk produkter, som disse vil kun ødelægge. Du bør også tilføje nogle tørre blade eller strimlet avis så godt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com