Hvordan man laver en Miniature Veranda Swing

March 4

En af de største lækkerier af en dukkehus og miniature hobby er i at erhverve nogle af de mere usædvanlige tilbehør til dit hus display. En sådan post er et våbenhus swing, et stykke af fast inventar, der vil låne den samme slags afslappende luft til en dukkehus verandaen, det gør til en veranda i det virkelige liv. En grundlæggende, men operationelle swingende veranda bænk er en forholdsvis enkel træbearbejdning project kræver billige materialer.

Instruktioner

•Klippe fire rektangulære stykker af håndværk træ for stykker af bænken ved hjælp af rulle så. Gøre to rektangler måling 1 tommer x 1 tommer og to rektangler måling 2 1/2 inches x 4 1/2 inches.

•Mark linjer på træ til tremme huller i bænken stykker ved hjælp af en blyant og lineal. Disse vil være rækker af tynde, rektangulære huller placeret med en 1/4 tommer margin plads i fra de udvendige kanter af hver rektangel. Gøre hvert hul en 1/4 tommer bred. Gøre hullerne parallelt med den korte side af de mindre træ stykker og samme måling for en af de større stykker, men gøre hullerne parallelt med den lange side på de andre store stykke. Dette bliver bunden af bænken. Bemærk at disse lameller er rent æstetisk. Så længe du kan lide den måde, de ser, ikke bekymre dig for meget om de nøjagtige målinger.

•Brug oscillerende motorsaven til at skære ud tremme huller. Aktivere værktøjet til medium hastighed og indsætte router cutter i midten af hver lamel hul, så skære det ved at flytte spidsen udad til kanterne af de huller, der du har tegnet med blyant. Dette vil hjælpe dig kontrollere værktøjet, som du klippe.

•Sand træ stykker i hånden med medium-korn sandpapir. Sand indersiden tremme huller ved at skubbe kanten af et stykke af sand papir ind i dem.

•Saml våben til bunden af bænken. Vedhæft de korte stykker til enderne af bænken 's bunden (stykke med få, lange tremme huller) ved hjælp af træ lim, positionering dem i en 90-graders vinkel fra bunden, begge vender i samme retning. Lad den træ tørre.

•Sæt bagsiden af bænken. Fastklæbes i bunden (en af de lange kanter) af bagstykke til lang kanten af bænkens bunden. Trække to små stykker af epoxy putty (ca. en 1/4 tsk hver) og sandwich dem mellem ryggen af arm stykker og bænks tilbage. Dette vil tillade dig at placere bag på bænken i en lille vinkel, hælder bagud. Lad putty hærde fuldt ifølge producentens anvisninger.

•Glue enderne af de fire længder af smykker kæde til top enderne af den bænk våben ved hjælp af 1/8 tsk bolde af epoxy putty ved at trykke på enderne af kæderne i putty og derefter trykke på boldene af putty mod skoven. Lad den putty tørre før du bruger de fastklæbede kæder til at løfte bænken.

•Åbn springet ringe ved hjælp af nåle-næse tænger.

•Sæt de frie ende af kæder til de to store hop ringe. Brug en hoppe ring på hver side, vedhæftes det som begge kæder på denne side af threading det sidste led i kæden på hop ringen. Luk de hoppe ringe ved hjælp af tænger.

•Thread hoppe ringene på craft dyvel og holde sving op af dyvel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com