Hvordan man laver en moderne køkken krog

October 27

Med lidt kreativitet og en can-do holdning, kan du slå den ubrugte plads i dit køkken i indbydende og elegant moderne spisekrog. Med brugen af møbler og dekorative tilbehør, kan du oprette et indbydende rum i dit køkken til at nyde en lille måltid eller læn dig tilbage og slappe af med en kop kaffe og en avis. Vælg elementer, der taler til moderne design, gør dette rum ikke kun behageligt, men en smart tilføjelse til dit køkken.

Instruktioner

•Paint vægge i nook en anden farve end resten af køkkenet for at adskille området. Vælg farver, der koordinerer med køkkenets farveskema eller en separat farve for at gøre rummet skiller sig ud. For eksempel, hvis dit køkken er hvide, kan du vælge en fed, iøjnefaldende farve for at gøre nook en indbydende rum, såsom lime grøn, lyse gule eller brændt orange.

•Sæt et område tæppe på gulvet i krog til at afgrænse pladsen. Vælge en ensfarvet shag eller rattan område tæppe. Alternativt kan du vælge et område tæppe, der har et moderne design, såsom geometriske prints.

•Furnish plads med strømlinet, moderne stykker, et lakeret eller glas-topped tabel med krom ben og en lille bord til to. Stykker, der besidder lige linjer og metal eller glas accenter vil navnlig give området med moderne appel.

•Decorate tabellen med accenter i en moderne stil. Når muligt, skal du vælge stykker i fed eller monokromatiske farver, som rustfrit stål eller farvestrålende glas vaser eller glas skåle fyldt med farverige glas kugler. For en underspillet ser, placere et enkelt stykke i midten af tabellen eller, for mere interesse, der er en samling af genstande i en symmetrisk layout på midten af bordet.

•Display et stykke moderne kunst på en af væggene i køkkenet nook. En stor splatter maleri eller sort-hvidt fotografi af en enkelt blomst vil tilføje enkle og dramatiske virkninger til rummet.

•Installer dekorative lysekrone eller pendel lampe over bordet for at belyse rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com