Hvordan man laver en moderne lysekrone Look antik

December 30

Hvordan man laver en moderne lysekrone Look antik

Ikke kaste ud at lysekrone, der ikke er helt din stil. Hvis du har fået en moderne lysekrone, men din udsmykning stil er mere vintage end moderne kan du annullere fortrydelsen af dit nuværende stativ til at se gamle. Antik look er kommet og er ganske smart, hvis du kan lide denne stil. For prisen for en dåse spray maling, kan din lysekrone blive omdannet til noget, du vil elske.

Instruktioner

•Spray male hele armaturet til at skabe en gammel look. Mange moderne lysekroner er en messing eller sølv farve. Oprette denne charmerende antikke farve med spraymaling. Afhængigt af udseende kan du komme til, du kan bruge en bronze metalliske eller en off-white farve. En metallisk skygge vil efterlade dig med en rustik antikke udseende lysekrone og en off-white farve vil give dig en lurvet chic bronze finish. Tape off dele af lysekrone, hvis du ikke vil spray malet.

•Kontrollér glas eller krystaller vises tåget. Antik lysekroner har ikke lyse, skinnende og nye krystaller hængende fra dem. Brug en pre-made frosting spray, findes på din lokale håndværk butik, til at oprette en antik stil. Alternativt, du kan gøre dit glas eller krystaller vises i tåget eller gamle ved at skabe en blanding af lige dele bagepulver og vand og derefter iblødsætning hver krystal i blandingen. Ikke skylles og lad derefter tørre og du vil have at antik look du prøver at opnå.

•Distress lysekrone. Mange antikke lysekroner er slidt i kanterne. Du kan let nød dele af din lysekrone ved hjælp af en bøde-sandkorn sandpapir til at gnide i visse områder, som vil skabe et slidt look. Dette er især vigtigt, hvis du forsøger at opnå en shabby-chic antik finish.

Tips & advarsler

  • Du skal bruge en primer inden sprøjtemaling din lysekrone. En primer vil hjælpe malingen til at tiltræde jo overflade bedre.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com