Hvordan man laver en Monogram krans

October 27

Et monogram krans er formet som det første bogstav i efternavnet på den person, der modtager den. Denne krans gør en stor bryllupsgave, house warming præsentere, eller simpelthen gøre dig selv en til nåde din hoveddør. Med et par trin og forsyninger, vil du finde, at gøre en af disse kranse til at være enkel og omkostningseffektiv. Bruge silke eller tørrede blomster, eller dække med alle grønne områder og bånd.

Instruktioner

•Trace form af det første bogstav i modtagerens efternavn på et stykke pap. Gøre brevet ca 8 af 10 inches, selv om kransen kan være enhver størrelse. Skåret ud brevet og bruge som et mønster til at spore form med en sort tusch på et stykke af 2-tomme skum board. Brug en hobbykniv til at skære ud figuren brev fra bestyrelsens skum.

•Dæk bagsiden af skum brev med bånd. Skåret strimler af båndet længden af brevet. Hot lim strimler af bånd på helt dække bagsiden af brevet. Dække 2 tommers bredde kanter af brevet med bånd og skjule kanterne af bånd på bagsiden.

•Klippe stængler af blomster ud. Hot lim blomster på forsiden af brevet, helt over skum. Hvis det ønskes, lim blomster på kanterne af brevet.

•Klippe bånd i to 18-tommer-stykker. På bagsiden af kransen, fastgør den ene ende af et stykke af båndet til den øverste del af bogstavet ved hjælp af en tegnestift. Gentag på anden siden af brev med andre stykke af båndet. Binde de to løse ender af bånd sammen danner en bue. Binde som binde snørebånd. Hænge kransen ved at anbringe bue over en dør krog.

Tips & advarsler

  • I stedet for at dække ryggen med bånd, kan du sprøjte male skum til at matche farven på båndet og blomster du vil bruge.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com