Hvordan man laver en monteret osmanniske dækning

October 24

Hvordan man laver en monteret osmanniske dækning

Gøre en monteret osmanniske dække at forny en gammel osmannisk og give det rene linjer. Syning dækslet er et simpelt projekt, som enhver med grundlæggende syning færdigheder kan gøre i mindre end en time. Vælg et holdbart stof, der matcher indretningen og andre møbler. Et vaskbart stof gør dække lav vedligeholdelse og ser pæne i år af nydelse.

Instruktioner

•Indstil osmanniske så en lang side vender du hvis osmanniske er rektangulær. Placer den måling tape ende på gulvet foran den osmanniske og foranstaltning over toppen på gulvet bag. Placer målebåndet på gulvet på en af de korte sider af den osmanniske og foranstaltning over toppen på gulvet på den modsatte side. Tilføje 1 tommer til begge målinger og Skriv numrene ned. Den side opad til en firkant skammel er ligegyldigt.

•Klippe stoffet ved hjælp af øget målinger og tape stoffet med den højre side ned til osmanniske med flere sløjfer af malere top fastgjort til den øverste overflade. Kontroller stoffet hænger jævnt på alle sider af osmanniske før du fortsætter.

•Hold et hjørne af stoffet på en diagonal fra osmanniske så det er endda med den øverste overflade. PIN forsiden og side osmanniske stof sammen langs kanten af osmanniske passer dækslet. Frigive stoffet og Gentag med hvert hjørne for at oprette en monteret dækning. Kontrollér linjen sømme op med hjørne kanter og coveret ligger fladt på osmanniske. Justere stof og stifter, hvis nødvendigt.

•Tag stof fra osmanniske og sy en søm langs linjerne pin på hvert hjørne. Træk dækslet på osmannisk at kontrollere pasformen. Justere sømme og pasform af dækslet, hvis nødvendigt.

•Tag dække off osmanniske og skær det overskydende stof i hvert hjørne til at forlade et søm kant omkring en halv tomme. Sy rå søm kanten med en zig-zag eller serger søm til at begrænse flosser og øge holdbarhed.

•Drej den nederste kant af dækslet en fjerdedel tomme til indersiden og pin til at holde. Drej kant under en anden en fjerdedel tomme og pin til at holde sømmen. Sy hem med en straight-søm til at sikre og afslutte forsiden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com