Hvordan man laver en montre til haj tænder

May 5

Du vil lære hvordan man laver en display, vedhæfte og fremvise haj tænder.

Instruktioner

Hvordan man laver en montre til haj tænder

•Lay din ramme ansigt ned og fjerne glas, pap mat og opbakning. Sætte din pap mat på quilt pladevat og spore disposition på det. Brug din saks, skåret quilt pladevat til den samme størrelse som pap måtten. Lim quilt pladevat til karton og sæt den til side i ca 1 time eller indtil tør.

•Measure og skær velour stof til 12 "x 15" størrelse. Sted velour stof nedad og placere batting ansigtet ned på toppen, og sørg for at centrere det midt i stoffet. Trække siderne af stoffet fast over pladevat og Hæft til pap måtten. Det er vigtigt at folde hjørner og samle stramt før hæftning---så ingen folder vil blive set på den færdige visning.

•Mens stadig æglæggende ansigt ned, arrangere dine haj tænder i den måde du vil skal vises. Vælge hver enkelt op, mark hvor midten af haj tand lå og sæt den til side. Når alle mærker er komplet, forsigtigt stikke et hul gennem pap måtten, pas på ikke for at stikke helt gennem velour stof, da dette kan skabe fejl.

•Next, skære en 8" længden af wire og indhylle omkring haj tanden i en figur-otte mønster, forlader omkring fire inches til seks inches løs. Placer haj tand på fløjl og forsigtigt stikke den resterende ledning gennem stoffet ind i hullerne i en pap mat. Gentag for de resterende haj tænder, så fastsætte omhyggeligt ansigt. Vride den løs ledning sammen, så bruge gaffatape så haj tænder forbliver sikkert fastgjort.

•Endelig, passer til skærmen tilbage i den træ ramme og derefter erstatte opbakning. Du skal muligvis Hæft opbakning i hjørnerne til at være sikker på det vil bo i rammen. Vend display, udjævne alle folder og hænge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com