Hvordan man laver en mosaik vand springvand

May 3

Hvordan man laver en mosaik vand springvand

En mosaik vand springvand tilføjer dimension og skønhed til din landskab. Du kan nemt gøre en selv med de rigtige værktøjer og materialer. Du kan finde de fliser og keramiske materialer til mosaik på garage salg eller din lokale hjem forbedring butik. Din lokale haven forsyning butik vil have springvand pumper og konkrete plantageejere. At skabe et kunstværk til din gården eller haven kan være en enkel håndværk projekt, som du vil nyde for kommende år.

Instruktioner

•Break dine fliser, keramiske plader, briller eller andet materiale, du planlægger at bruge i din mosaik inde i en plasticpose. Wrap taske i et håndklæde og forsigtigt slå materialet med en hammer, indtil varerne er brudt i stykker. Du kan købe mosaikfliser på den hjem butik, hvis du foretrækker en ensartet mosaik. Stumper og stykker af tallerkner, krus, vaser og fliser skaber en interessant mosaik-design.

•Applicer en lille del af thinset inde i bunden af den konkrete plantageejer, være omhyggelig med ikke at dække åbningen for kloakering. Tryk på din brudt fliser, glas og keramik i thinset. Dække indersiden og uden for den konkrete plantageejer med mosaik stykker, med undtagelse af dræning åbning. Lad den klæbende tørre.

•Tilføj injektionsmørtel til sprækker af din mosaik med en cementmørtel float. Rydde alle injektionsmørtel fra overfladen af mosaikfliser med en våd svamp før injektionsmørtel tørrer.

•Dæk fountain pumpe med en strømpe at holde snavs fra tilstopning mekanismen. Fastgør pumpen til en kant af en mursten med elastik til at holde det stille i mosaik plantageejer. Vedhæfte den plastslanger, der fulgte med pumpe og placere pumpen og mursten inde plantageejer. Fodre den elektriske ledning af pumpe gennem dræning åbning af dine planter. Placer blikkenslager er kit rundt om ledningen til at forsegle åbningen.

•Sæt en mursten på toppen af mursten med pumpen knyttet. Foder til plastslanger op gennem et af hullerne i den øverste mursten. Stack så mange mursten som du har brug at nå toppen af vandstanden i din mosaik springvand, fodre den plastslanger gennem hullerne i hver enkelt. Slut så at slutningen af den plastslanger ikke vil være under vand.

•Fyld mosaik plantageejer med vand før du tænder på pumpen. Juster pumpen som nødvendige for den ønskede springvand effekt.

Tips & advarsler

  • Grave en lille grøft for din elektrisk ledning, hvis din plantageejer sidder direkte på jorden.
  • Skiller sig fra springvandet, når du første gang tænder på pumpen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com