Hvordan man laver en musselin Mock-Up for polstring

October 28

Musselin er en let, men alligevel holdbart stof, der er nyttige, når du foretager en mock-up for møbler polstring. Gøre klud mønster eller mock-up som en praksis projektet før der dækker en stol, sofa eller hovedgærde. Projektet gør det muligt at bestemme den længde du har brug for inden køb af dyrere polstring. Musselin mock-up kan tages fra hinanden og brikkerne bruges til en skræddersyet mønster.

Instruktioner

•Measure stykke af møbler til at estimere hvor mange værfter af musselin skal du. Nedskrive længde, højde og bredde af stykket. Tilføje dybde af enhver siddeplads for en stol eller sofa. Trække enhver puder fra stykket og måle dem separat.

•Hold et ark avis eller købmand taske papir mod våben, sider, sæde eller bagsiden af en stol. Spore omkring formen af hvert område med en blyant eller markør til at oprette en papir mønster for den. Tilføj 2 ekstra inches af plads rundt om hvert stykke for sømrum. Skære mønster stykke og mærke det med højre arm, side sidepanel, hovedgærde front eller passende stykke.

•Lay musselin ud på en flad arbejdsoverflade. PIN papir mønster på kluden. Skåret ud musselin stykkerne. Fjerne papir mønster af draperinger musselin over området og markere omridset af figuren med dameskrædders kridt eller en blyant.

•PIN højre side af musselin stykker sammen, 1/2 tommer fra en tegnet skitse.

•Drape formen musselin over møbler stykke, du der dækker, toppunkt sider ud. Justere alle områder af musselin, ikke der er en ægte passer til stykket af møbler ved at fjerne en PIN-kode. Sæt det tilbage i stedet at stramme eller løsne sømmene.

•Stitch de fastgjorte stykker på en syning maskine ved hjælp af en lige søm. Klippe den buede sømme og hjørner at give mulighed for en god pasform. Vend arb indefra og ud og Placer det på stykket af møbler.

Tips & advarsler

  • Tegne et mønster af alle segmenter, når du bruger musselin til polstring mock-up. Mønstre vil derefter være tilgængelig som en guide for dig at klippe din indtræk fabric stykker.
  • Ingen papir mønster er nødvendig for den store lige strækning af bagsiden af en sofa eller kærlighed sæde. Skære musselin baseret på målinger. Foranstaltning to gange, klip en gang.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com