Hvordan man laver en naturlig insektrepellent Spray for planter i hjemmet

August 27

Hvordan man laver en naturlig insektrepellent Spray for planter i hjemmet

Mange gartnere undgå brugen af giftige kemikalier på deres anlæg. Pesticider er ikke bare skidt for skadedyr: de kan udgøre risici for mennesker, kæledyr, planter, nyttige insekter, miljøet og den naturlige balance i din have. Blidere og billigere alternativer er til rådighed. Insektbekæmpende oprettet ved hjælp af naturlige ingredienser er ofte lige så effektive på kort sigt som et kommercielt produkt. På lang sigt er de bedre for din have og du.

Instruktioner

•Finely hak et løg og en pære hvidløg. Groft hak krydderurter, så omkring en håndfuld af hver slags. Hver af disse ingredienser alene kan frastøde insekter. Skarp aroma ikke udvikle sig med henblik på at gøre din mad smag nice: de er planter naturlige forsvar mod prædation.

•Sæt løg, hvidløg og urter i en skål og dække dem med 1 eller 2 pints af kogende vand. Tillade ingredienser til stejle overnatning eller indtil cool.

•Pour blandingen gennem en sigte i en sprayflaske.

•Spray dine planter i skumringen eller i tidlige morgentimer at undgå vanddråber fokusere solens stråler og brænde dine planter. Spray insekt-ødelagt planter fra top til bund, der dækker begge sider af bladene. Gentag dagligt.

Tips & advarsler

  • Hvis du ser nyttige insekter såsom mariehøns eller lacewings, undgå sprøjtning dem direkte.
  • Andre planter, der frastøder insekter omfatter rosmarin, lavendel, pebermynte, Katteurt, morgenfruer og purløg. Kombiner blade eller ekstrakter fra nogen af disse planter med vand at gøre frastødende sprays. Undertiden skadedyr insekter tolerere en plante men ikke en anden, så eksperimentere for at finde den rigtige løsning for dig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com