Hvordan man laver en Ocean-tema badeværelse

June 3

Hvordan man laver en Ocean-tema badeværelse

For de mange, der ikke kan kalde kyst stater som Florida, Californien og Maine deres hjem året rundt, er undslippe til stranden ofte ikke let eller økonomisk. Men selv hvis du ikke kan komme til havet fysisk, du kan gøre et rum i dit hjem til en ocean paradis med kreativitet, ocean-tema tilbehør og genstande indsamlet på din seneste tur til stranden.

Instruktioner

•Paint på væggen med en ocean-tema vægmaleri. Begynder ved at male forskellige blå nuancer. Oprette ocean dybde ved hjælp af mørkere nuancer i bunden af væggen og lysere nuancer tættere til loftet. Bruge akvatiske decals og stencils som fisk, skaller og koralrev til at skabe en følelse af at du er under vandet. Male store sten i nærheden af dit badekar til at forvandle dit brusebad til en privat vandfald. Tilføje tekstur til alt ved hjælp af svampe.

•Dæk gulve med sandfarvede tæpper og tæpper. Bruge ekstra bløde tæppe med high-cut fibre, som vil efterligne følelsen af fødderne synker ned i sandet.

• Indsamle reelle elementer fra stranden til at dekorere dit badeværelse: Placer store muslingeskaller i kurve på badeværelse tællere og siderne af badekarret. Tillægge stearinlys ved hjælp af smeltet voks små muslingeskaller. Vise sand i glasflasker i hele lokalet. Hvis du indsamle sand fra forskellige strande, mærke hver flaske med navnet stranden det kom fra.

Forpakket et akvarium og udfylde det med farverige og eksotiske fisk fra den pet opmagasinere.

Forpakket færdige badeværelsestilbehør såsom sæbedispensere, Bruseforhæng og håndklæder, at funktionen skaller og marine liv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com