Hvordan man laver en økse tilhuggede stråle

September 13

Hvordan man laver en økse tilhuggede stråle

Før opfindelsen af dampmaskinen og dens anvendelse mod kraftoverførsel savværker, var de tidlige pioner til at stole på styrken og hånd værktøjer til at skabe gulve og lofter. Et nøgleelement i lofter og gulve var bjælker at yde stærk strukturel støtte. Bjælker var hånd-tilhuggede med broadaxes. De kan identificeres ved et karakteristisk notching mønster. I dag, kræver restaurering af historiske bygninger ofte udskiftning af en rådnet stråle. For at holde et restaureringsprojekt tro mod sin periode, genskabe bygherrer axe-tilhuggede bjælker ved hjælp af en teknik, der virker såvel i dag som det gjorde før opfindelsen af dampmaskinen.

Instruktioner

•Øge en log fra jorden ved at placere det vinkelret på to logfiler placeret i nærheden af enderne af log at blive hugget. Sikker log til understøttende logfilerne ved at køre ene ende af en log hund ind i siden af log og anden enden ind i toppen af en understøttende log. En log hund er en lang hæfteklamme-formet stål tandbøjle, som er naglet til en log side at sikre den midlertidigt til en anden log.

•Mark for den ønskede tilhuggede log på begge ender af log parallelle og vandrette grænser. Tilslut en kridtstreg på den ene side af log mellem de øverste vandrette kanter i begge ender og snap en linje, der afgrænser grænse langs længden af loggen. Gentag med anden siden.

•Chop V-formet hakkene på toppen af log hver to fødder ved hjælp af fældningen ax. Hakkene skal gå ikke dybere end de afgrænser kridt linjer.

•Tag log hunde og vend log 90 grader, så siden at blive hugget er vinkelret på jorden. Genanbring log hunde for at sikre log.

•Strømforbrug i standby på den modsatte side af log og snittes på tværs af overfladen af log mellem de V-formede hak. Dette vil skabe den første flade side af ax-hugget strålen. Gentag afsmitning, udhugning og huggede skridt med de resterende sider af loggen.

•Chop langs længden af den ru overflade fra den ene ende til den anden ved hjælp af en Skarøkse til at oprette en endelig færdige overflade, der er flad og firkantet.

Tips & advarsler

  • Skærp din økse regelmæssigt i hele den hewing proces for at gøre den sønderdeling så let som muligt.
  • Hugge hen over overfladen af en log kan forårsage blade til at springe i en farlig retning. Bære tunge støvler for at beskytte dine fødder fra en misforstået slag. Placer din krop fra retning af klingen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com