Hvordan man laver en Old Fashioned tønde BBQ Pit sidst længere. Grill pitten

January 27

Hvordan man laver en Old Fashioned tønde BBQ Pit sidst længere. Grill pitten

Grill pitten fremstillet af ren, brugte Tønder har været grundpillen i baghaven madlavning i årtier. Der er kun ét problem. De normalt ikke vare mere end et par sæsoner. Her er hvordan man laver dit sidste for et årti.

Instruktioner

•Beskyt bunden fra udbrændthed. Hvis du ejer en ny BBQ pit lavet af en brugt tønde her er hvordan du kan gøre det længere. Den første ting at mislykkes i en tønde type grill pit er bunden. Få nogle skrot 1/4 tommer stål plade og placere det langs bunden, med mindst en tomme frihøjde under for vand at løbe ud.

•Prøv Chamottesten i bunden af graven. Hvis du ikke har adgang til nogen stålplade, bruge Chamottesten og gøre en vee formet platform langs bunden hvor briketter skal placeres. Dette vil spare bunden fra brændende gennem. Brænde er en form for oxidering, ligesom rust. Den normale form for rust her er hvordan man kan beskytte pit.

•Hold ydersiden af pit malet med høj varme, motor maling på alle tidspunkter. Skrabe ned af rust, behandle med produkt Ospho og male igen. ALDRIG male indersiden af pit. Du vil forgifte dig selv!Selvfølgelig vil du aftørre ren, og forsegle med vegetabilsk olie på indersiden af pit og gemme det i garagen. Tænk på din tønde BBQ pit som en støbejern stegepande. Det skal blive helbredt. Det er ikke en dårlig idé at tørre indvendigt med vegetabilsk olie efter hver brug.Lad ikke det udenfor i regnen. Hvis du har, slutning låg.Hvis du tænker på din tønde stil grill pit som mere af en madlavning køkkenredskaber og mindre af en uforgængelig objekt det vil vare et årti.De ældste "levende" tønde stil grill pit er efter sigende 50 år gamle. Så glem at tusinde dollar grill, du kan gøre lige så godt og sidst ligesom lang med en gammel gammeldags pit lavet fra en tønde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com