Hvordan man laver en område tæppe lå fladt med en Sofa på toppen af det.

March 23

Hvordan man laver en område tæppe lå fladt med en Sofa på toppen af det.

Et område tæppe med en sofa ovenpå det skaber en integreret effekt på værelset, modregning opholdsområdet uden at forlade området tæpper adrift og adskilt fra de vigtigste møbler. Fordi sofaen forankrer tæppet, kan trafikmønstre over tæppet forårsage krusninger eller bunching over tid. Ved hjælp af grundlæggende og relativt billige metoder til at holde tæppet flad hjælper til at forhindre kanter fra curling og udviklingen af folder i fibrene. Desuden holde tæppet fladt til at reducere risikoen for fald og skader i dit hjem.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af område tæppe. Gå ikke af de angivne målinger--den faktiske størrelse af tæppet kan variere betydeligt.

•Klippe en tyk, skridsikkert tæppe pad 1 tomme mindre end tæppe i hver retning. Dette tillader tæppe til hvile over kanterne af tæppe pad, 1/2 tommer i hver retning, hjælper med at holde kanterne og hjørnerne flade for at reducere curling og snuble farer. Centrere tæppe pad oven på tæppet, og kontroller, at det er jævn og flad. Position i sofaen, og kontrollere, at der er ingen bølger. Har en assistent lift ene ende af sofaen for at tillade dig at rette tæppe, hvis det er nødvendigt.

•Klippe to 12-tommer længder tæppe tape for hvert hjørne af tæppet. Fjerne opbakning fra et stykke tape på et tidspunkt. Løft et hjørne af tæppet, og anvende et stykke af tæppe tape 1/2 tommer fra hver kant på hjørnet; begynder på hjørnet, og udvide et stykke tape vandret i nærheden af tæppes kant og den anden lodret. Sæt af hjørne, og glat den flad med hænderne.

•Tryk på hjørnet af tæppet mod hjørnet af tæppet pad med begge hænder til at gøre tæppet tape stick til tæppe pad. Gentag med hvert hjørne.

Tips & advarsler

  • Skære tæppe pad med et stort stykke af tunge pap under, hvis du bruger en hobbykniv.
  • Hvis placeringen af sofaen forstyrrer taping nede område tæppe hjørner, tape tæppe ned først, og derefter flytte sofaen tilbage på plads. At sætte sofaen på plads før taping reducerer risikoen for at skabe bølger. Hvis en rynke dukker op i tæppet, når du har sat i sofaen på plads, har en assistent løft slutningen af sofa over krusning, glat ud ripple med hænderne, og derefter forsigtigt løfte om hjørnet for at flytte det så tæppet ligger fladt.
  • Få hjælp løfte en sofa. Løft med dine ben, ikke din ryg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com