Hvordan man laver en opvaskemaskine kabinet

June 16

Hvordan man laver en opvaskemaskine kabinet

Selvom mange opvaskemaskiner er installeret i boligen som fritstående enheder, vil en grundlæggende kabinet uden en front, der omgiver opvaskemaskinen hjælpe binde enheden til resten af køkken layout. Dette gør opvaskemaskinen synes mere en del af den samlede køkken, og giver opvaskemaskinen med nogle beskyttelsesniveau fra vandet på jorden. Bejdse eller male opvaskemaskinen kabinet at gøre det matche resten af køkken kabinet, og anvende ekstra lag af fugemassen at beskytte det mod den ekstra vand og damp eksponering.

Instruktioner

•Sæt to 3/4-by-24-by-36-inch krydsfiner plader på arbejdende overflade og have en assistent, holde dem parallelt med hinanden. Arranger dem på deres lange, tynde sider ca 2 fødder fra hinanden. Tænk på disse bestyrelser som side bestyrelserne i opvaskemaskinen kabinet. Holdning en 3/4-by-24-by-24-inch vinkelret på siden boards og presset op mod enderne.

•Drill huller gennem dette board, som er det øverste bord af kabinettet, og i hver side bestyrelser. Space huller hver 12 inches. Brug 2-tommer træ skruer til at fastgøre brædderne sammen stramt. Gentag på anden enden af side boards at fuldføre udlæg i en identisk nederst bord.

•Lay en 3/4-af-24-x 37 1/2 tommer krydsfiner bord på rammen jævnt. Bore huller hver 12 inches rundt på brættet og i top, bund og side bestyrelser. Fast skrue ned denne bestyrelse, som er den bageste bord, ved hjælp af 2-tommer træ skruer placeret i hver af hullerne.

•Paint eller pletten kabinet, hvis det ønskes, ved slibning alle synlige overflader. Tilføje en frakke af maling eller pletten med glat, selv slagtilfælde i retning af kornet af træ. Tillader to timer efter den første frakke til tørre og derefter anvende yderligere lag, indtil ønskede farve er opnået. Gentag for tre frakker af fugemasse med samme procedure. Giver mulighed for kabinet til tørre natten over før installation.

•Anbring kabinet ved siden af opvaskemaskinen og mark placeringen af hver tube eller ledning der skal afslutte den bageste del af opvaskemaskine gennem den bageste board. Bor et hul til hver spændende stykke, skære ud større stykker med en sav, hvis nødvendigt.

•Indstil kabinet med de andre køkkenskabe et par inches fra sin endelige holdning. Tilslut rør og ledninger af opvaskemaskinen gennem hullerne i den bageste kabinet, hvis det er muligt. Skub kabinet helt tilbage til sin endelige position og sat opvaskemaskinen inden for det. Justere kabinet yderligere for at opnå den ønskede position.

•Drill huller gennem indersiden af de tilstødende kabinetter og ind i bestyrelserne i opvaskemaskinen kabinet. Vedhæfte kabinetter med 1-tommer træ skruer, gentage efter behov for ekstra stabilitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com