Hvordan man laver en overdækket vogn plantageejer

September 28

En overdækket vogn plantageejer tilføjer et rustikt, historiske præg i enhver have, men det behøver ikke at være en autentisk overdækket vogn. Du kan købe en replika i stort set enhver form og størrelse, allerede konverteret og klar til at handle som en haven plantageejer boks. Eller gå ruten autentiske og blot udfylde en overdækket vogn seng med pottemuld og plante det til randen med skygge-tolerant blomster, der vil spilde smukt over kanterne af vognen.

Instruktioner

•Træk vogn sengen og dække fra hjul og lavere til jorden med en hjælper.

•Fyld bed i overdækket vogn med en blanding af 1/3 havejord, 1/3 pottemuld og 1/3 kompost.

•Plant skygge-elskende planter til din overdækket vogn plantageejer, som lærredet vil skygge de fleste af solen for dagen. To til tre lejligheder af six-pack planter bør være nok til at fylde din vogn, afhængigt af dens størrelse. Grave huller omkring 6 inches dyb og 3 inches bred til at plante impatiens, lyse blå brunnera og muntre gule ligularia, fordelte 6 inches fra hinanden. Plante dem 8 til 12 inches væk fra den ydre kant af planter; du vil senere plante en blomstrende bunddække omkring grænsen af vognen, som vil spilde smukt over siderne. Udfyld jorden omkring planterne i deres huller og tamp forsigtigt med din murske. Gruppere de blå brunnera med ligularia--de gratis farver vil gå godt sammen, og hvide impatiens i forgrunden. Alle er skygge-elskende planter, der vil gøre godt parret sammen.

•Plant 10 til 15 pærer som lily-of-the-valley i blomsterbed for foråret farve. Opbevares i køleskab pærer i seks uger og plante dem i efteråret. Grave smalle huller 6 til 8 inches dyb og placere pærer med rødderne vender nedad, udfylde snavset og pakke jorden i let ved hjælp af din murske.

•Plant en six-pack af skygge-elskende, lavtvoksende, blomstrende bunddække, såsom bunchberry, omkring den ydre omkreds af den boks, der vil spilde smukt over kanterne. Grave huller til hver plante, der er 6 inches dyb og 3 inches lang, afstand 6 inches fra hinanden og 3 inches fra yderkanten af vogn plantageejer. Placer planterne i hullerne og udfylde med jord, stampemaskiner let med din murske.

Tips & advarsler

  • Befrugte planter med et komplet gødning en gang hver seks til otte uger for at holde planter, glade og blomstrende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com