Hvordan man laver en overførsel skifte

July 15

Hvordan man laver en overførsel skifte

Overførsel switches er de parametre, du kan bruge til at skifte fra at bruge kommercielt leverede strøm til at bruge en privat generator i situationer som under en orkan. Der er to slags overførsel switche. Manuelle parametre er slået på hvornår de kommercielle kræfter går ud og derefter slukket når strømmen kommer tilbage. Automatisk overførsel switches starte generatoren som er kommercielle strømafbrydelse. At sætte systemet tilbage online kan være enten automatisk eller manuel.

Instruktioner

•Vælg en manuel overførsel skifte, som er den mest enkle løsning. Tilslut den kommercielle linje til en kaste af kontakten, og Tilslut generator output til andre kast af parameteren. Tilslut pole af kontakten til hus kredsløb.

•Throw switch når strømmen går ud, og smide det igen når strømmen kommer tilbage. Når kastet én måde, kommer linjen kommercielle nytte ind i huset. Når kastet anden vej, leverer generatoren til huset.

•Anvend en latching relæ automatisk skifter til generator backup når den kommercielle nytte linje går. Latching relæet forbliver tændt, når den er tændt, og frigiver når strømmen afbrydes. Det skal nulstilles, når strømmen kommer tilbage.

•Tilslut den kommercielle linje til en af de relæ kontakter, der er normalt åbne. Tilslut tre ledninger, som er en ledning fører til relæet spolen, en ledning fører til hus kredsløb og en ledning fører til trykknappen, til pol på denne samme kontaktperson. Anden siden af trykknap går til den samme kontaktperson, der er forbundet med linjen nytte. Den normalt lukket kurve gennem de andre sæt af relæ kontakter går til kredsløbet, der starter generatoren.

•Genstart systemet, når strømmen kommer tilbage ved at skubbe trykknappen, der forårsager relæ til låsen. Dette vil åbne det kredsløb, der aktiverer generatoren. Lukning af generatoren er en kompliceret proces, der er kun automatisk i de dyreste systemer.

Tips & advarsler

  • Ulempen ved den manuelle system er, at generatoren ikke automatisk starter, når strømmen går ud. Hvis der er nogen kritiske maskiner, som life support maskiner på et hospital, så er en manuel overførsel skifte alt hvad du behøver. Et automatisk system vil starte generatoren, selv hvis ikke kroppen er hjemme på strømmen går ud. I et system, hvor generator udgange til en bank af batterier og batterier er forbundet til Parlamentet, kan automatisk overførsel skifte sikre at huset ser kun et par sekunder af strømsvigt.
  • Lukningen generator når handelsmagt afkast kan være en kompliceret proces. For eksempel kan du opbevare generator løb for at genoplade bank af batterier. De dyre automatiske systemer vil gøre alt for dig og advare dig om situationer, der måtte opstå, som når generatoren er lav på brændstof.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com