Hvordan man laver en palle Bed

March 16

Hvordan man laver en palle Bed

Træ paller er rigeligt tilgængelig, gratis eller en nominel omkostninger, hvor som helst, der accepterer leverancer af tungt gods. Samle op på to eller fire af dem, og du kan forvandle dem til DIY Soveværelsesmøbler. En palle seng lavet med en twin madras fordobler som siddeplads med masser af puder placeret langs ryggen. Du kan bruge flere paller som base for en større seng.

Instruktioner

•Hent 40 af 48 tommer træ paller i god stand med ikke knækket eller revnet lameller. Du skal bruge to paller for en dobbelt Palle bed og fire paller for en dobbelt eller queensize-seng.

•Sand paller med palme sander til at udjævne alle overflader og kanter. Runde kanter og hjørner, der kan holde ud forbi kanten af madrassen af den færdige seng. Dette trin er vigtigt at undgå splinter og kan tage lidt tid. Tørre pallerne godt til at fjerne alle sand støv. Hvis det ønskes, bejdse eller male pallerne nu. Du kan også anvende en sealer, klar lak eller forlade dem ufærdige.

•Lay ud af paller. For en twin seng, lå to paller ende til. For en dobbelt eller dronning, lå et andet to paller ende til ved siden af det første sæt. Knytte to store hængsler hvor de første to paller mødes, ene ende af hver enkelt hængsel på hver palle. Du skal muligvis bruge en boremaskine til at gøre pilot huller igennem hængslerne og ind i skoven. Anbringe hængsler med træ skruer og en skruetrækker. Gentag med de anden to paller for en større seng, så sikre de to sæt af paller med fire flere hængsler. Du skal bruge to hængsler til en dobbeltseng og otte hingnes for en dobbelt eller dronning.

•Sæt låsning hjul hjul til de fire hjørner af en dobbelt Palle bed. For en dobbelt eller dronning, vedhæfte to mere på midten af hver langside. Låse hjul og slå sengen højre side. Placer en madras på Palle bed og gøre det op med lagner og tæpper.

Tips & advarsler

  • Don beskyttelsesbriller, når arbejdet med elværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com