Hvordan man laver en Papasan Rocker pude

September 21

Hvordan man laver en Papasan Rocker pude

Papasan rocker stole er vidunderligt behageligt for mennesker og kæledyr både, men stol pude kan bære længe før stolen gør. Køb en ny pude kan være dyrt, men det er ikke svært at lave din egen.

Instruktioner

•Klippe ud af to cirkulære stykker af dekoratør stof ved hjælp af din eksisterende papasan pude som en rettesnor for, diameteren i cirklen. Tilføj 1 1/2 inches for at give dig plads til at sy rundt i kanten.

•Sæt to stykker stof sammen med de højre side står over for. Højre sider er de sider, der vises, når du er færdig med papasan pude. Fastgør de to stykker stof sammen ved hjælp af lige pins placeret lodret til kanten af stoffet omkring 6 inches fra hinanden.

•SEW to cirkulære stykker stof sammen ved hjælp af en symaskine og tråd der passer til stoffet. Sy 5/8 af en tomme i fra kanten af stoffet og efterlade en åbning ca 20-inches lang. Fjern benene, før din symaskine-nål går over dem at forhindre at bryde nålen. Drej pude dække højre side ud benytter indledningen du forlod.

•Lay dækslet på gulvet. Skær din gamle seng puder (med dækningen fjernet) i to dele diagonalt på tværs af den lange side. Hver pude vil gøre to trekanter. Placer pude kiler på papasan pudebetræk med punkt af kile i midten af cirklen. Arrangere kiler, så de røv op mod hinanden. Fortsat skære og tilføje kiler, indtil du har dækket hele overfladen af pudebetræk med pude kiler.

•Stuff pude kiler ind papasan stol pude dækker i samme rækkefølge, som du har placeret dem på forsiden. PIN hver kile i sted igennem begge lag af pudebetræk, så de blive sat mens du ting resten af kiler i. Ved hjælp af en nål og tråd, sy åbningen lukket, finger trykker sømrummene på indersiden, så du ikke vil se dem.

•SEW omkring omkredsen af puden om 1 tomme i fra kanten til at fange puden kiler og holde dem på plads. Sy en 6-tommer diameter cirkel i midten af pude til at holde de spidse ender af kiler på plads. Bruge en symaskine. Sy fra kanten af puden indad til center med jævne mellemrum at oprette 8 eller 10 kiler i puden, selv.

•Hand-sy knapper til pude på forskellige steder til dekoration. Placere en knap på den ene side af forsiden og en anden knap præcis modsat det på anden siden. Bruge to tråde af tråd og en stor nål, sy knapperne på puden ved at stikke nålen igennem en knap hul, gennem puden og ud knap hul på anden siden af puden. Gentag derefter ved hjælp af de andre huller i knapperne. Holde syning, indtil begge knapper er solidt fastgjort til pude, og derefter knude tråden og klippe den tæt på puden.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har eller ikke ønsker at bruge gamle seng puder til stopning, købe et stykke af 2-tommer-tykke high-density skum på en polstring levering butik eller syning levering butik. Spørg sælgeren til at skære skum til størrelse for dig. Du skal bruge en cirkel den samme diameter som din gamle papasan stol pude. Cut skum i otte kiler og følg vejledningen til udstopning pudebetræk med pude kiler.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com