Hvordan man laver en passiv sol hjem

June 4

Hvordan man laver en passiv sol hjem

En passiv sol hjem er designet til at bruge energi fra solen. Hjem, sin position og byggematerialer arbejde sammen for at skabe en energi-effektiv miljø. Solar design udnytter varmens naturlige evne til at flytte fra varme materialer at køle dem for at oprette en temperatur balance. Aktive solenergisystemer bruge samlere til at aflede energien. En komplet passive solvarme design omfatter fem elementer arbejder sammen--blænde, absorber, termisk masse, distribution og kontrol.

Instruktioner

•Sæt store vinduer på væggen mod syd. Under ideelle forhold, bør vinduet står over for inden for 30 grader af sande syd. Sørg for, at vinduerne ikke er blokeret af træer eller bygninger mellem kl og kl Dette er blænde.

•Build hjem så direkte sollyset skinner på en solid væg eller anden plan overflade. Væggen skal være en mørk farve. Lys rammer væggen og absorberes som varme.

•Opret termisk masse. Den termiske masse er normalt indre af den væg, hvor varmen er bevaret, men kan også være en vandbeholder eller andet materiale som murværk direkte bag absorber. Varmen stråler ud fra den termiske masse.

•Installer kanalerne og fans til at fordele varmen i hele huset, hvis det er nødvendigt. Nogle Sommerhuse kan opvarmes helt gennem stråling af varme.

•Betjen system ved at installere tag udhæng eller markiser, der vil skygge Vinduer om sommeren, når overskydende varme ikke er ønskeligt, eller installere blinds, der blokerer for direkte sollys.

Tips & advarsler

  • Isolere hjemmet og giver god ventilation og fugt kontrol til at hjælpe den passive solsystemet effektivitet. Brug sun-rør til belysning og opvarmning små områder. Tilslut en vandbeholder, som termisk masse til dit hjem VVS-system.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com