Hvordan man laver en piedestal står for en vaskemaskine & tørretumbler

July 1

At gøre en piedestal står for din vaskemaskine og tørretumbler kan holde dem fra gulvet. Dette er gavnligt, hvis dit hus sker for at være en, hvor kælderen bliver oversvømmet. Piedestaler er ikke kun til dette formål, men. Ved at hæve dem fra gulvet, kan du tilføje nogle ekstra lagerplads, hvor det ellers kan være begrænset. En gennemsnitlige person med nogle grundlæggende færdigheder ved hjælp af træbearbejdning værktøjer kan bygge piedestaler cirka en time. Du skal sørge for at du har en hjælper, når tribunerne er fuldstændig til at hjælpe dig med at løfte maskinerne ind sted på dem.

Instruktioner

•Sæt to 2-af-6 brædder på savbukke. Måle bestyrelser ved hjælp af et målebånd og markere målingerne med en blyant. Du skal bruge 12 tavler 17 1/4 inches lang og seks 26 1/2 inches lang tid at gøre understøtter. Skåret ud stykker ved hjælp af en rundsav og sæt dem til side.

•Sæt tre-kvart-tomme krydsfiner på savbukke. Måle to tilbage stykker med målebåndet og markere dem med blyanten. Stykkerne skal være 18 3/4 tommer høj af 26 1/2 inches lang. Måle fire sider ud af krydsfiner med målebåndet og markere dem på 18 3/4 inches høj og 28 inches lang med blyanten.

•Klippe sider ud af krydsfiner ved hjælp af en cirkulær så og sæt dem til side. Måle to stykker krydsfiner 28 inches firkantet bruger målebåndet og markere dem med blyanten. Skære stykker ud ved hjælp af en rundsav. Saml piedestal understøtter ved sømning to 26 1/2 tommer lange 2 af 6 bestyrelser i enderne af en 17 1/4-tommer 2-af-6 bestyrelsen. Fortsætte denne proces, indtil du har seks understøtter sammen.

•Strømforbrug i standby to af understøtter på gulvet med de åbne ender på gulvet. Placer den tredje support på toppen af de to første og installere bagstykke af krydsfiner først. Lå krydsfiner på støtte og sikkert tilbage til støtte ved hjælp af en boremaskine, skruetrækker bits og 2-tommer træ skruer. Angiv støtten på gulvet med de andre.

•Installer sider på understøtter brug af boremaskine, skruetrækker bits og 2-tommer træ skruer. Placer den øverste stykke på piedestal og Fastgør det ved hjælp af bor, skruetrækker bits og 2-tommer træ skruer. Gentag proceduren for at samle den resterende piedestal.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge negle til tillægger understøtter krydsfineren, men det vil være stærkere, hvis du bruger træskruer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com