Hvordan man laver en pige hængende baldakin

March 22

Hvordan man laver en pige hængende baldakin

Himmelsenge oprette en finurlig indstilling i en lille piges værelse med tilsætning af stof. En hjemmelavet hængende baldakin er en omkostningseffektiv alternativ til en sengehimmel seng, der kan tilpasses til at passe farveskema og stil i et rum. Baldakinen kan gøres uden syning, som tillader dig at ændre stoffet som din datter vokser. Alle stof-typer kan bruges i en ønskede print, og det færdige resultat kan være venstre plain eller forskønnet med dekorationer, blomster eller bånd.

Instruktioner

•Lay stof flad foran dig på dit arbejdsområde. Måle 3 yards og skåret lige over bredden af dit stof.

•Klap den resterende stof i halve på tværs af længden. Placer et 12-til-18-tommer stykke bånd under det første lag af stof direkte ved siden af folden. Forstå enderne af båndet og binde en knude mod fold af stoffet. Tilføje en dobbelt knude for at sikre det hænger sikkert. Baldakinen vil hænge fra loftet med båndet.

•Sæt afsnittet 3-værftet i stof fladt på dit arbejdsområde. Lægge det indsamlede stof på toppen af afsnittet løs med de knyttede bånd direkte i toppen, midten af den kortere side. De indsamlede stof behov et panel på hver side af afsnittet løs som den fritliggende stykke bliver bagpanelet. Forstå afsnittet løs mod den indsamlede stof og Pak en elastik rundt om det, indtil det er tæt knyttet.

•Anvend en hot limpistol til at knytte bånd til ydersiden af broderi ring eller maling med en komplementære farve, hvis det ønskes. Ydersiden af broderi ring vil være synlige. Lad det tørre.

•Separat broderi ring i de to cirkler. Læg mindre bunden halvdelen af ring nedenunder stof med en samlet stykke direkte i midten af cirklen. Tilføje toppen af broderi ring over stoffet og tryk kanterne til at lukke, sørge for stoffet er selv inden for kredsen og ringen er fast på plads.

•Embellish baldakin med silke blomster rundt ring eller brug stof lim til at knytte bånd eller kvaster til kanterne, hvis det ønskes.

•Installer et loft krog over hovedet af sengen. Hænge bånd af canopy på krogen og drapere afsnittet tilbage bag hovedgærde. Arrangere sidepaneler på siderne af sengen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com