Hvordan man laver en Pine bog hylde

January 8

Træ bog hylder er en nem måde at tilføje opbevaring og en lille stil til et værelse. Pine bruges ofte til en bog hylde. Det er billigt og kan nemt malet eller farvede for at matche andre møbler eller indretning på værelset. Denne simple fyr bog hylde behov kun enkle materialer til at konstruere og kan placeres næsten hvor som helst i dit værelse, hvor du har nogle vægplads.

Instruktioner

•Decide hvor du vil sætte din bog hylde. Lidt planlægning er vigtig i beslutter det rigtige sted for din hylde. Overveje forskellige steder og sætte stykker af malertape til at simulere hylden placering i forskellige steder. Giv dig selv et par dage for at se hvordan hylden "føles" i forskellige dele af rummet eller i forskellige højder på væggen.

•Mark den placering, hvor du ønsker hylden med en blyant, når du har besluttet. Derefter måler fra gulvet og markere enderne i samme højde. Ved hjælp af en lige kant, og kontrol med et niveau, skal du gøre en blyant linje på væggen i højden på hylden.

•Sæt vægbeslag med 16-tommer mellemrum langs den blyant linje, afstand mellem dem, således at der vil være en lige mængde ekstra plads i hver ende. Hvis det er muligt, sikre parenteserne ved at skrue dem ind i væggen studs. Hvis det ikke er muligt, brug hule mur ankre til at sikre de kantede parenteser. De øverste kant af parenteser i linje med blyant linje du har lavet på væggen – dette vil sikre, at hylden er niveau.

•Klippe størrelse, så bejdse eller male dit fyr bord, Lad tørre, og placere den på beslagene. Sikre hylde til beslag fra nedenunder med små træskruer - dette vil holde hylden glider ud i parentes.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com