Hvordan man laver en plade Layout for en væg

January 29

Hvordan man laver en plade Layout for en væg

En stribe af isolering, kommercielt produceret medicinskabet, wallboard flise eller monteret strygebræt er alle lavet til at passe inden for mellemrummet mellem to væggen studs. Mange hjem forbedring produkter er fremstillet til at passe en 16-tommer væg plade. Det er afgørende at planlægge plade layout af en mur at forsikre, at materialer vil passe på plads til at give dig en letløbende byggeprojekt. Layoutet vil holde din studs jævnt fordelt til en ny mur.

Instruktioner

•Sæt to lige 2-ved-4's, eller plader, side om side på en arbejdsbænk eller et sæt af savbukke. 4r tommers bredde af de træstykker bør ligger fladt på overfladen. Disse er øverst og nederste støtte stykker til din væg. Fastgør stykker sammen i hver ende med klemmer til at holde dem stabile, mens du arbejder på projektet.

•Sæt den måling tape på toppen i slutningen af studs og rulle det ud vandret mod midten af de to stykker. Du vil bemærke, at tallet 16 er røde på overfladen af de fleste måle bånd. Gør et lille mærke på træ på 16-tommer pege med markøren. Dette vil være center for placeringen af den ene væg post, der skal fastgøres til pladerne.

•Mark plader med 3/4 af en tomme på begge sider af punkterne 16-tommer ned længde af træ. En stud er 1 1/2 tommer bred, så du må dele denne måling i halvdelen til hver side af 16-tommer midtpunkt. For eksempel, den første mark er gjort på punktet, 15 1/4-tommer og det andet mærke vil være på punktet, 31 1/4-inch.

•Sæt en metal indramning firkantet værktøj oven på de to stykker af træ. Slankere af de to sider af værktøjet er samme bredde som en 2 x 4 stud. Line op denne tynde side med den første mark du gjorde på 15 1/4-inch punkt. Gøre en mark lige ned ad bredden af de to plader eller pigge langs begge sider af værktøjet.

•Mark i midten af de to linjer med et X på begge af de 2 x 4 knopper. Fortsætte mærkning linjer ved hjælp af rammen og en markør. Linjerne vil være guider til at placere og sikre væggen studs til pladerne. Tegne en X mellem hvert sæt af to linjer. Gøre et X i enderne af hver af studs til at markere, hvor de første væg støtte studs vil være fastgjort på pladerne.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har en indramning værktøj, kan du bruge en rest stykke 2 x 4 affaldstræ til at markere mur stud retningslinjer. Sørg for, at stykket træ er lige og præcis 1 1/2 tommer bred.
  • Tage sig tid til at gøre rigtigt målinger og mærker på 2 x 4 plader til en solid, plan væg projekt. Skader kan gøres til væg bestyrelser og den overordnede ramme, hvis du ikke måler korrekt.
  • Brug aldrig en skæv eller skæve 2 af 4, når man bygger en mur plade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com