Hvordan man laver en Plan for værelse til et hjemmekontor

May 26

Oprettelse af et værelse plan til et hjemmekontor sikrer, at du medtager alle de vigtige værelse elementer. Det hjælper også med at skabe et godt flow i rummet for den bedste funktionalitet. Hvert hjem kontor er lidt anderledes end næste på grund af den tilgængelige plads, behov for rummet og budgettet for projektets hjemmekontor. Bestemme, hvor meget du ønsker at tilbringe på hjemmekontoret, før du begynder din værelse plan.

Instruktioner

•Measure kontor rum. Overføre målingerne til et stykke papir, gitter. Tegne en skala tegning af rummet på nettet papir.

•IDENTIFY bruger til hjemmekontoret. Listen kan indeholde kører en hjemme-baseret virksomhed, håndterer familie finanser, gemme vigtige dokumenter, bolig familiens computer og tjener som en lektier spot for børnene. Husk disse anvendelser som du opretter i rummet.

•Skriv en liste over varerne du ønsker i området hjemmekontor. Listen vil sandsynligvis omfatte skrivebord, computer, printer, siddepladser, reol, arkivskabe og anden opbevaring.

•Indstil placeringen af pult i rummet. Overveje størrelsen på skrivebordet. Placere den i et hjørne frigør mere gulvplads. Placere det væk fra væggen står døren kan du se hvad der foregår uden for værelset, og der er på vej ind. Også overveje placeringen af vinduer som har naturligt lys, når du arbejder ved skrivebordet.

•Draw i de andre store møbler stykker i office plantegning. Tænk over det udstyr, som vil gå på hvert stykke af møbler. Sørg for alle de vigtigste stykker af kontorudstyr er nem adgang fra skrivebordet.

•Klippe stykker pap, der er af samme størrelse som stykker af møbler. Placer de pap udskæringer på gulvet i office til at teste strømmen. Gå rundt i lokalet for at sikre, du kan nemt flytte omkring møblerne. Foretage justeringer til placeringen som nødvendigt. Ved hjælp af pap sparer ryggen, fordi du ikke behøver at flytte det faktiske møbler rundt for at finde en god layout.

•Vurdere belysning på kontoret. Du vil have masser af lys at gøre arbejdet lettere. Plan om at erstatte den lampen, hvis det ikke giver nok overhead lys. Overveje opgave belysning som Skrivebordlamper du vil tilføje til rummet.

•Vurdere din lagring behov til rummet. Hvis rummet har et skab, kan det være et værdifuldt redskab for opbevaring. Tilføj hylder eller lagerbeholdere til skabet til at holde nogen office-relaterede emner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com