Hvordan man laver en poleret beton bordplade

July 15

Hvordan man laver en poleret beton bordplade

Du kan tænke på beton som at kedelig grå materiale brugt til at bygge fortove og indkørsler, men denne bemærkelsesværdige materiale er praktiske, alsidige og omkostningseffektive og har sin egen unikke skønhed. Fordi det starter som en formløs gylle, kan du forme det i næsten enhver form du ønsker, herunder en attraktive, funktionelle og ekstremt hårde, polerede bordplade.

Instruktioner

•Indstil dimensioner af din tabel top, herunder længde, bredde og tykkelse. Brug en tabel sav til at skære 3/4-tommer tyk, melamin-belagt spånplade til passende størrelser. Melamin belægning giver en glattere finish på din beton, hvilket vil kræve mindre polering.

•Saml din bordplade form. Du kan fastgøre stykker sammen med en brad sømpistol, eller du kan bruge en hammer og søm eller skruer. Overveje boring pilot huller, hvis du vil fastgøre stykker sammen med søm eller skruer. Dette vil hjælpe med at holde spånplade opdelingen. Caulk indvendige leddene og glat caulk linjerne med din finger til at oprette en jævn kant på den tørrede beton.

•Mix beton, ifølge producentens anvisninger. Der findes en lang række konkrete mix fra din lokale hjem forbedring butik. Overvej at bruge en sort, der er specielt formuleret til bordplader. Disse blandinger kan være nemmere at arbejde med for støbning projekter, og de giver større styrke i de reduceret tykkelser normalt ønskede for beton bordplader. Sikre, at alle de tørre pulver er helt vådt og grundigt blandet.

•Sæt din bordplade form på en robust og solid overflade. Kontrollere formularen med et niveau. Bruge shims til at justere formen indtil er er netop niveau, side til side og front til tilbage. Hæld i den konkrete blanding og distribuere det jævnt i hele formen. Udfyld formularen fuldstændig. Reducere eventuelle luftbobler i betonen ved forsigtigt at trykke på siderne af formen indtil ingen flere bobler op til overfladen.

•Dæk overfladen med plastfolie og lad betonen til at helbrede. Forskellige sorter af beton har forskellige hærdning gange. Check fabrikantens anvisninger og lad betonen hærde i den foreskrevne længden af tid, som kan være op til flere dage, før du fjerner bordpladen fra den konkrete form. Følg producentens anvisninger vedrørende om du har brug at tåge beton med vand for at holde det fugtig under hærdning processen.

•Tag form fra den konkrete bordplade. Lirke de lange ender af rammen ud ved hjælp af korte enderne af rammen for gearing i stedet for beton. Dette vil forhindre skæmmer betonoverfladen. Hvis rammen sidder fast til beton, slip en plast spartel mellem beton og rammen til forsigtigt lirke dem fra hinanden.

•Drej tabellen konkrete top over og sæt den på en robust arbejdsflade. Passe en elektrisk poler med en diamant, polering pad. Start med en grovere grus, som 50-grus, til at slibe ned af uvedkommende materiale. Gå tilbage over overfladen med finere-grus diamond polering puder til mindst 400-grus, indtil du opnår det ønskede niveau af polsk. Indstil din færdige Poleret beton tabel top på rammen.

Tips & advarsler

  • Beton kan være meget tung. Du kan brug for hjælp ophævelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com