Hvordan man laver en polstret boks til gardiner

October 24

Et vindue gesims er en tre-sidet boks, der dækker den øverste del af et vindue. Gesims kits er let tilgængelige til brug med eller uden gardiner. Hvis du bruger en gesims med gardiner, dækker gesims toppen af vinduet behandling. Ved at gøre en polstret gesims fra kit, er det muligt at bruge det samme stof som gardiner eller at bruge en kontrasterende materiale til at klæde op vinduet behandling endnu mere.

Instruktioner

•Measure udvendige bredde af dit vindue behandling. Købe enten et træ eller Styrofoam gesims kit til at passe dit vindue. Hvis det er nødvendigt, er det muligt at skære gesims kit til at passe, med en håndsav. Samle gesims kit ifølge producentens anvisninger. Korte stykker sammen.

•Klippe 6 oz. batting for at dække bestyrelsens gesims, ved hjælp af saks. Tillad 4 inches ekstra på længde og bredde. Hvis du har brug for til at stykke pladevat, butt kanterne sammen.

•Lay pladevat på en flad arbejdsoverflade. Centrere gesims med forsiden nedad på batting. Trække 2 inches af pladevat op og over ene ende af gesims. Hæft det på plads. Gentag på den modsatte ende, trækker pladevat stramme før du hæfte den. Trække toppen af pladevat rundt om toppen af gesims board. Hæft det. Wrap i bunden af pladevat rundt i bunden af gesims bord og trække det stramme før hæftning.

•Klippe stof til polstrede gesims, giver 4 inches ekstra for både længde og bredde. Hvis stoffet har et mønster, tage i betragtning hvordan du vil centrere mønster på forsiden af gesims.

•Sæt stof højre side ned på et bord. Center gesims over stoffet, at tage sig for at få mønsteret placeret den måde du bestemmes i det forrige trin. Trække en ende af stoffet rundt på indersiden slutningen af gesims. Hæft det i stilling. Træk den modsatte ende af stoffet stram til modsatte inde i slutningen af gesims og Hæft det. Fold øverste stof kant på indersiden af gesims og Hæft det i at placere. Gør det samme for den nederste kant af stoffet.

•Klippe stof stykker, der er lidt mindre end de to ender og front gesims board. Tuck stof under rå kanter, som du hæfte disse stykker til indersiden af gesims til at give den polstrede gesims en professionel finish.

•Tilføj trim, hvis det ønskes, at den stofbetrukne gesims. Enten sikre trim med hæfteklammer fra bagsiden af gesims eller bruge en hot limpistol til lim trim direkte til stoffet.

Tips & advarsler

  • Hvis du har til at stykke to eller flere sektioner af stof langs forsiden af gesims til at få det ønskede mønster, Planlæg at tilføje trim for at dække sømmene.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com