Hvordan man laver en polstret hovedgærde for børn

December 16

Hvordan man laver en polstret hovedgærde for børn

Da senge er den endelige punkt i ethvert rum, er gavle den endelige centrale punkt i enhver seng, uanset hvorvidt beboer i rummet er en voksen eller et barn. Da børnene vokse så hurtigt og deres smag, interesser, kan lide, antipatier og også deres fysiske størrelser ændrer meget hurtigt bruge en masse penge på en seng eller en headboard simpelthen gøre ikke en masse økonomisk forstand. Men du kan mode en headboard for børn en eftermiddag, der er billig og enkel og at funktioner, deres yndlings legetøj eller superhelte.

Instruktioner

•Purchase et stort stykke af opslagstavlen med en vinyl belægning på bagsiden. Tegne den figur, du ønsker dit hovedgærde med et stykke kridt. For eksempel, en standard rektangulære headboard for et barns-size seng er 41 inches af 45 tommer, men dit hovedgærde kan være enhver form eller størrelse du lide.

•Klippe ud dit hovedgærde form med en stiksav. Måle et stykke skum og stykke pladevat, der er både 3 inches længere og bredere end figuren af dine hovedgærde. Klip dem ud med et par sakse eller nogle nytte tape.

•Lay stykke af skum med forsiden nedad på en flad overflade. Placer hovedgærdet på toppen af skum, også nedad. Placere siderne af skum stramt mod bagsiden af hovedgærde. Hæft dem på plads med en korte pistol. Gentag med pladevat.

•Vælg en flad plade, der forestiller et af dit barns yndlings fiktive karakterer. Klippe det til de dimensioner, du skære skum og pladevat.

•Sæt ark med forsiden nedad på en flad overflade. Læg siden af hovedgærde, der er dækket med skum og pladevat midt på det ark, der er med forsiden nedad. Trække sider af arket mod bagsiden af hovedgærde og hæftning på plads. Hovedgærde er nu klar til montering på væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com