Hvordan man laver en Pool bord til spisebord

October 13

Hvordan man laver en Pool bord til spisebord

Standard poolborde er 8 fod lang og 4 fod bred, med mere plads rundt om bordet for at give spillere med tilstrækkelig plads til at skyde. Disse dimensioner tage en masse plads, hvilket er grunden til tabeller er typisk placeret i kældre eller andre opholdsstuer. Hvis du er en fan af pool, men er bekymrede over plads, overveje at placere tabellen i din spisestue. Du kan konvertere din tabel fra et spisebord til en pool bord og tilbage igen. Dette vil tillade dig at spille en af dine favorit spil, og alligevel spare plads i dit hjem.

Instruktioner

•Measure din pool tabel og nedskrive dimensionerne. Standard-borde er 8 fod lang, men turneringen tabeller er længere (9 fod) mens bar borde er kortere (7 fod).

•Visit en billard butik og købe en pool bord dækning, der passer til din størrelse pool tabel. Billard butikker har flere muligheder, herunder læderbetræk, der passer over bordet og skum indsætter som passer ind i den afspilning overfladen af tabellen. Begge muligheder dække filt og beskytte bordet.

•Dæk din pool tabel og trække op spisestuestole. Med dækslet på plads, kan du spise på din pool tabel. Når du ønsker at spille pool, trække stolene tilbage og Fjern dækslet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com