Hvordan man laver en potning bænk fra en dør

June 20

Hvis du har en gammel dør liggende, genvinde den og bruge den til at gøre en brugerdefineret potning bænk. Enhver træ dør vil arbejde fra en hule kerne skabet døren til en solid træ post dør. Kan du måske bruge en metal eller glasfiber dør, men disse vil være sværere at arbejde med. Bruge en dør med en glasindsats, kun hvis du planlægger at fjerne glas og patch, spot eller bruge åbningen i dit design.

Instruktioner

Planlægge og forberede

•Draw et rektangel til at skalere på et ark papir. Liste ved siden af typerne af projekter, du vil bruge din potning bænk. Liste over hvilke værktøjer og forsyninger vil være behov for disse projekter. Endelig overveje hvor og hvordan du kan gemme disse værktøjer og forsyninger på eller under bænken, og designe en spot for dem. Se nedenfor for foreslåede funktioner.

•Forbered døren til brug. Fjern alle hardware, såsom dørhåndtag, låse og hængsler. Fjern eventuelle tætningslister langs kanterne. Reparere eventuelle skader, der vil forstyrre sin nytte som en potning bænk.

•Undersøg finish på døren. Vil du slibe det og genfremstille eller bejdse det? Hvis ja, gøre dette i starten, fordi en flad overflade er lettest at arbejde med. En høj glans, slidstærk maling vil gøre overfladen let at aftørre ren.

Konstruere din potning bænk

•Mark design funktioner, der skal skæres ud på overfladen af døren. For en jord blanding bin, sætte en god størrelse dishpan på døren og trække rundt i bunden af det med en blyant. Til opbevaring af redskaber, tegne cirkler hvorigennem håndtag af dine værktøjer vil passe, måske i en række langs bagkant.

•Klippe huller, teste for størrelse, og justere efter behov. Din dishpan skal hænge på sin læbe ned gennem døren. Værktøjet håndtag skal glide gennem hullerne. Sand nogen ru kanter.

•Sæt kroge langs en kort kant af døren for at hænge andre værktøjer og forsyninger som sejlgarn og saks. Vedhæfte wire lagerbeholdere og/eller kurve til døren til lagring af gryder og små leverancer.

•Lay døren på tværs af to skraldespande af samme størrelse, minus deres låg. Du kan gemme poser pottemuld i dåser, men at få dem ud ville være vanskelig og kræver en hjælper. Skiftevis, lå døren på saven heste, eller vedhæfte det til en bekvem væg. Store store forsyninger under bænken i placeringer.

Tips & advarsler

  • Genbrug dørhåndtag: Re-vedhæfte det i nærheden af kanten, og hænge en taske eller spand på det til indsamling af affald og afpuds.
  • Sørg for din tabel er stabil, og kan ikke tip off sin understøtter. For ekstra sikkerhed, sikre døren til ben eller skraldespande.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com