Hvordan man laver en potning bænk nemt

June 29

Hvordan man laver en potning bænk nemt

Potning bænke er arbejde rum at pot blomster eller små planter til haven. Disse bænke har normalt en boks indeholder jord, holde det ud af gulvet, og opbevaring for små havearbejde forsyninger. Foretage en potning bænk nemt ved hjælp af en årgang symaskine tabel. Den indbyggede hul, bruges til at holde symaskine, er ideelt for adgang til en jord boks. Hængslede flip-top tabel udvidelse tilføjer ekstra arbejdsplads og dækker det potning rod når den ikke er i brug.

Instruktioner

•Åbn tabellen hængslede flip-top på tabellen syning. Fjerne symaskinen ved at frakoble snore fra maskinen. Slå tabellen syning hovedet. Alle syning tabeller har en hylde, transport eller beslag under bordpladen. Disse komponenter er hvad holde symaskinen på plads mens opbevares under bordpladen eller i en oprejst position for syning. Brug en skruetrækker til at fjerne den hardware, der er i besiddelse af disse komponenter på plads.

•Measure dimensioner af hullet i bordpladen. Dette er, hvor stor åbningen vil være for din jord boks. Tilføj 2 inches bredde og længde målinger. Brug et puslespil til at klippe to stykker fra en 1 af 6 bestyrelsen ved hjælp af længde måling. Klip to stykker fra en 1 af 6 bestyrelsen ved hjælp af bredde måling, plus 1 tomme.

•Strømforbrug i standby hver af boards på en lang side og form til et rektangel. Placer enderne af bredde bestyrelser over enderne af længde bestyrelser. Vedhæfte hjørnerne. Bore to pilot huller gennem den ydre side af en bredde bestyrelsen ende og i cut enderne af en længde bord. Indsæt 2-tommer træ skruer i de pilot huller og vedhæfte. Gentag på de resterende hjørner. Dette er din boks ramme.

•Sæt boks rammen på en skrot af 1/4-inch-thick krydsfiner. Spore omkring ydersiden af rammen ved hjælp af en blyant. Skær den vektoriserede form ved hjælp af en stiksav. Dette er i bunden af din boks.

•Sæt den cut krydsfiner på rammen og justere kanter. Tillægge rammen i bunden. Rumpilot huller ca 2 inches fra hinanden, gennem krydsfiner bunden og ind i rammen. Indsæt 2-tommer træ skruer i de pilot huller og vedhæfte.

•Strømforbrug i standby til syning tabel højre side op. Hold feltet under bordpladen og justeres i forhold til tabellens hul. Bruge en bandage eller ved hjælp af en ven for at holde kassen på plads. Rumpilot huller ca 2 inches fra hinanden, gennem bordpladen og ind i rammen af boksen. Indsæt 2-tommer træ skruer i de pilot huller og vedhæfte.

•Sæt cup kroge i den forreste kant af tabellen syning. Hænge hånd haveredskaber fra krogene. Sted frø og andre små potning forsyninger i skufferne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com